Background adbanner
calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NEKA JOJ NEKO DODA MARAMICU, BAŠ JOJ CURI NOSIĆ” Saša Mirković se oglasio nakon skandaloznog ponašanja Dušice Jakovljević u programu uživo! (FOTO) “IZGLEDA KAO DA JE TEK IZAŠLA IZ KUPATILA” Rijana u providnom ogrtaču ušetala na reviju i ostavila sve bez teksta, Ana Vintur se nije ni okrenula PRVO OGLAŠAVANJE OSMANA KARIĆA NAKON ŠTO JE STEFAN NAPUSTIO RIJALITI! Otkrio gde se nalazi, pa rekao: “Idemo dalje!” FILIP CAR I MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO?! Ovaj njen potez izazvao buru na mrežama, sprema se HAOS! (FOTO) “MOM OCU JE SEKIROM SKINULA GLAVU! FLEKA OD KRVI JE JOŠ NA PARKETU” Velika ispovest Bojane Pavlović o stravičnoj porodičnoj tragediji STEFAN KARIĆ TAJNO NAPUSTIO RIJALITI! Učesnica se izlanula i otkrila detalje u programu NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! Luna Đogani se hitno oglasila i otkrila u kakvim su zapravo odnosima Anabela i Gagi! ŠTA SE NALAZI U TESTAMENTU BORE ČORBE?! Sprema se HAOS u porodici Đorđević! Ovo su svi detalji! OČEKUJE NAS NEVREME I GRMLJAVINSKI PLJUSKOVI! Otkriveno gde će pasti prvi sneg OVO JE MALOLETNI SIN DARE BUBAMARE KOJI JE DIVLJAO “MERCEDESOM”! Od 13. godine sam zarađuje, a njegov postupak osudili mnogi! (FOTO) “TATA SE POTUKAO SA OBEZBEĐENJEM, POLOMILI MU…” Miljana ispričala Ivanu sve o sinoćnjem incidentu i haosu, ON ZANEMEO! (VIDEO) RASKRINKANO! Evo da li je Aneli Ahmić tražila posebne uslove! UMALO OSTALA NEPOKRETNA! Naša pevačica otkrila detalje pakla kroz koji je prošla: “Mislila sam da nikada više neću hodati” MAFIJAŠKA PORUKA MILANU POPOVIĆU!? Severininom bivšem mašinama uništeni bilbordi Vile Breg! MALOLETNI SIN DARE BUBAMARE DIVLJA ULICOM U “BESNOJ MAŠINI”!? Na internetu osvanuo stravičan snimak! Postupak za svaku osudu! (VIDEO) ŠOK! OBJAVLJENE NOVE VESTI O KEJT MIDLTON! Više ništa ne može da se sakrije

BLISTA U DEVETOM MESECU! Fotografija koja je sve raznežila! (FOTO)

Objavio: RHT
08/09/2024 3:58 PM

Blista u devetom mesecom

Marija Kilibarda blista u devetom mesecu trudnoće! Voditeljka i njen partner Branislav Vučelić čekaju svoje prvo dete, devojčicu koja bi uskoro trebalo da dođe na svet.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija je presrećna zbog prinove i svoje fotke sa stomakom ponosno objavljuje na društvenim mrežama, a sada je pokazala kako izgleda u devetom mesecu trudnoće.

Naime, Kilibarda je objavila snimak na kojem šeta ulicom i kao što se vidi iz priloženog, izuzetno je dobro raspoložena i sposobna iako će se uskoro poroditi, a u opisu videa je napisala.

–  Ko kaže da pirka samo pored mora?

Podsetimo, kako su mediji nedavno pisali, Marija će se poroditi na privatnoj klinici.

Čim je saznala da je u drugom stanju, Marija je odlučila da se porodi na jednoj poznatoj privatnoj klinici. Opredelila se za prestoničku bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame i u kojoj rade vodeći načelnici ginekologije, a Bane ju je u toj odluci podržao – rekao izvor i dodao da su bračni partneri odabrali najskuplji paket koji se nudi porodiljama:

Blista u devetom mesecom

– Sveobuhvatni paket koji su budući roditelji odabrali koštaće nešto manje od 5.000 evra. Osim što će Marija imati svoj apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče, imaće i dvadesetčetvoročasovnu negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i tretmane za što brži oporavak od porođaja.

Hypetv.rs Informer

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner