Background adbanner
calendar

Petak 14. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NISAM MU DALA DA VIDI DETE” Sita priznala šta se desilo kada je Asmin došao u Sarajevo: “JA SAM MU BOLNA TAČKA” “ŽIVOT MI SE NAGLAVAČKE PROMENIO” Sita Ahmić progovorila o PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA, a onda otkrila gde se nalazi Anelina ćerka “ASMIN IMA DETE U DOMU! Napravio ga je N*RKOMANKI, koja ga nije htela isto kao ni on!” Ekskluzivno gostovanje Site Ahmić u D-cast (VIDEO) SANDRA AFRIKA KRŠI ZAKON? Napravila haos nasred ulice/HYPE PAPARAZZO SKANDAL EPSKIH RAZMERA! Janjuš se SKINUO GO USRED PROGRAMA UŽIVO: Učesnici ne mogu da veruju, Aneli se drži za glavu “IDI ABORTIRAJ DETE” Učesnica uputila SKANDALOZNE REČI TRUDNOJ ANELI: Na ivici tuče, obezbeđenje ih opkolilo! MILJANI KULIĆ SE SLOŠILO! Zola joj saopštio poražavajuću istinu, učesnica zanemela od šoka, nije mogla da dođe sebi! Ljubomir Ljuba Bandović: Ko ne ume sa 50 dinara, ni 50 miliona mu neće pomoći! IVICA DAČIĆ U NOVOM PAZARU: Razgovarali o bezbednosti na području ove uprave! STRAŠNO! “Janjuš PRISILJAVA Aneli da POBACI njihovo DETE! ŠTIPA je i GURA! Malo fali da je PREBIJE!” Ekskluzivno gostovanje Site Ahmić MINISTAR GAŠIĆ U ZVANIČNOJ POSETI BAKUU! Srbija veoma zahvalna Azerbejdžanu na principijelnoj i bezrezervnoj podršci PROČITALA POSLEDNJU PORUKU! Ema Radujko PONOVO potkačila Teodoru Džehverović!Ona je najlepse urađena na estradi! HYPETV PROGRAM ZA SUBOTU 15. jun 2024! Ekskluzivno Sandra Afrika u emisiji “Pretres” BIBA POSTAO OTAC! Mladi reper dobio sina! CITY HYPE! Iva Grgurić oduševljena “Imanjem”! Hadrovići proslavili krštenje ćerke! Ovo su prvi učesnici “Imanja”! “NIKAKVA MASOVNA TUČA SE NIJE DOGODILA!” Saopštenje organizatora koncerta Teodore Džehverović

DETALJNA FORENZIČKA ANALIZA TELEFONA MAJKE DANKE ILIĆ: Ovo su rezultati

Objavio: RHT
30/03/2024 5:15 PM

Detaljna analiza telefona

Ivana Ilić, majka nestale devojčice, ponovo je saslušana u policijskoj stanici u Boru u vezi sa okolnostima nestanka svoje ćerke.

Prema informacijama koje su procurile iz istrage nestanka devojčice Danke Ilić, veštačenje mobilnog telefona njene majke, Ivane, otkriva nove tragove u ovom slučaju.

Foto: Facebook/printscreen/ivanailic

Photo: Printscreen Facebook/Ivana Malić, Hype ilustracija

Detaljna analiza telefona

Iako su brojni pozivi i poruke obrisani neposredno pre njenog nestanka, policija je angažovala stručnjake. Kako bi detaljno istražili sadržaj ovog telefona.

Ivana Ilić, majka nestale devojčice, ponovo je saslušana u policijskoj stanici u Boru u vezi sa okolnostima nestanka svoje ćerke. Ona je poslednja osoba koja je imala kontakt sa Dankom pre njenog nestanka. Tužilaštvo je naložilo detaljno veštačenje njenog mobilnog telefona.

Policija je tokom poslednjih 4 dana primila veliki broj podataka kroz “Pronađi me” sistem. Svaka informacija se pažljivo proverava u cilju pronalaska Danke Ilić. Ovi podaci pružaju nove tragove i potencijalno ključne informacije koje bi mogle dovesti do rešenja ovog slučaja.

 Vratiće se sve njene obrisane poruke – kaže izvor.

Važno je napomenuti da razgovori koje majka obavlja sa policijom i veštačenje njenog telefona ne znače da je ona osumnjičena ili okrivljena za bilo šta. Ovo je deo standardne procedure kako bi se ispitale sve mogućnosti i potencijalno eliminisala majka iz dalje istrage. Policija pažljivo pristupa svim informacijama kako bi pronašla Danke Ilić i dovela ovaj slučaj do rešenja.

Srbija ulazi u peti dan potrage za nestalom Dankom Ilić. Dvogodišnjoj devojčici se svaki trag izgubio ispred porodične vikendice u Banjskom polju, kada je kako je majka navela izvela svog sina Ivana i ćerku Danku da se istrče.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Republika.rs /S.S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner