Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

DETALJI SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA ZA KOJE JE OPTUŽEN RAMBO AMADEUS: “Pipao mi je intimne delove tela”

Objavio: RHT
15/03/2023 10:00 AM

Pljesnuo sam je, pipnuo ili štipnuo (stvar forenzičke interpretacije) u trajanju od jedne sekunde. Verujem da postoje satelitski snimci koji to mogu da potvrde, pravdao se Rambo.

Vest da je Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, producentkinja TVCG Lejla Kašić optužila za seksualno uznemiravanje uzdrmala je regionalnu javnost. Nakon optužbi i javnog obelodanjivanja na Instagramu Kašićeva je odlučila da otkrije još detalja o ovom slučaju.

Foto: Printscreen Youtube

– U medijima i na društvenim mrežama ne želim da se bavim detaljima i da svodim jedno, za mene izuzetno traumatično i potresno iskustvo na nivo tabloida. Institucije koje treba da znaju – znaju tok događaja i trenutak u kom je eskalirao -počela je Lejla.

– Reč je o neprimerenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom delu tela, uz propratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog.

Producentkinja emisije „Dnevnica“ prokomentarisala je i činjenicu što je Unicef Ramba Amadeusa razrešio dužnosti ambasadora nakon pisma koje im je uputila.

– Smatram da je Pušić opravdano sankcionisan iz Unicefa, te da će moj nesrećni slučaj biti opomena makar jednom nasilniku da ne učini slično i podrška makar jednoj devojci da prijavi i da ne ćuti. Samo brzim reagovanjem na bilo koji vid nasilja i uznemiravanja možemo sprečiti velike tragedije, tragedije na nivou silovanja ili femicida -rekla je Kašićeva.

Poznati umetnik Rambo Amadeus se povodom ovog slučaja oglasio na svom Fejsbuk profilu, gde je priznao šta je uradio, ali i šokirao javnost načinom na koji je pokušao da se odbrani.

„Dotičnu gospođicu sam – dok smo se približavali kući socijalno ugrožene porodice, sasvim neplanirano pipnuo ili pljesnuo po dupetu ili pak štipnuo, pojma nemam sad. To nema nikakve veze sa seksom, barem ne s moje strane. Hteo sam da joj nekako dojavim da nemam više šta, da me je saterala u ponižavajući položaj. Nekakav zadnji pokušaj da odustane od grubog upada u intimu jedne porodice. Nesretno artikulisan kvazidrugarski alarm. Seksističan možda, seksualan ne“, napisao je Amadeus, i dodao:

„Nije to niko video, nije se ni ona bunila, mogao bih da negiram, ali mrzi me da foliram. Nisam taj lik. Dakle, pljesnuo sam, pipnuo ili štipnuo (stvar forenzičke interpretacije) u trajanju od jedne sekunde. Verujem da postoje satelitski snimci koji to mogu da potvrde, danas se i onako snima svaki pedalj planete.“

U svom obraćanju Amadeus je naveo niz situacija u kojima ga je producentkinja provocirala i ispravljala njegove rečenice, da je u nekoliko navrata tokom snimanja bila neprijatna i da je sve što je uradio bio način da sačuva svoj integritet.

Foto: Printscreen Youtube

– Naravno, želim  da naglasim da je meni svaki oblik nasilja prema bilo kome, a naročito prema deci i ženama, neprihvatljiv i gnusan. Ali ovde zaista ne osećam da sam bio nasilan nego da sam branio sopstveni integritet. Muškarac na njenom mestu prošao bi gore – završio je umetnik.

Unicef hitno reagovao

Lejla Kašić optužila je Antonija Pušića za delo seksualnog uznemiravanja, i javno je pozvala Unicef da reaguje. Iz Unicefa su se u rekordom roku oglasili zvaničnim saopštenjem u kom su naveli da osuđuju bilo koji vid uznemiravanja, te da će popularni muzičar biti suspendovan s mesta njihovog ambasadora.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner