Background adbanner
calendar

Četvrtak 29. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“IMA MNOGO SKOTOVA NA OVOJ SCENI” Milena Ceranić brutalno o estradi, pevačica priznala ko ju je spasio! “RIJALITI TERA DA GLEDAMO SVET DRUGIM OČIMA” Sofija Gačić ekskluzivno za Hype televiziju o “Imanju”: TO ĆE BITI PRAVO OSVEŽENJE! ANELI SVE ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM, EVO ŠTA JE ODLUČILA! Nova promena sve šokirala (FOTO) NAKON RASKIDA SA MAJOM, STANISLAV SE OGLASIO! Sada je jasno kako se teši! ŠOK! (FOTO) OBRAĆANJE VUČIĆA I MAKRONA: Izjave za medije (FOTO/UŽIVO) IMAĆEMO PRILIKU SUTRA DA VIDIMO I DEO FRANCUSKIH INVESTICIJA: Predsednik se zahvalio na podršci Francuske na evropskom putu MANEKENKA SVE PRIZNALA:”Vodim računa o fizičkom izgledu, ako je mama srećna i beba je srećna” “JA NEĆU DA SE IZVINJAVAM ZBOG TOGA”: Vučić o napadima sa Zapada i iz Srbije FRANCUSKE KOMPANIJE UČESTVUJU U IZGRADNJI METROA U SRBIJI “NEĆU SNIMITI DUET SA DESINGERICOM” Gastoz šokirao sve priznanjem, a onda otkrio da ulazi u rijaliti?! SMRT U DOMU POZNATE VODITELJKE! Ona potpuno slomljena, oglasila se potresnim rečima: “Draga moja devojčice, hvala ti za sve…” STRAVA I UŽAS KOD LJUBOVIJE! Dve osobe izgorele u požaru, stradali dok su pokušavali da ugase vatru VUČIĆ OTKRIO O ČEMU RAZGOVARA SA MAKRONOM: “Sa iskrenim prijateljem i partnerom Srbije Emanuelom Makronom uvek ima mnogo važnih tema za razgovor” PAO PRVI AMERIČKI AVION F-16 U UKRAJINI! Evo kakve tvrdnje se šire! Dosad neviđeno na terenima u BiH: Golfom dvojkom ušao na teren pa prekinuo meč ZADOBIO POVREDU VRATA I U LOŠEM JE PSIHIČKOM STANJU! Evo kako izgleda Uroš Stanić nakon što je prebijen!

Desingerica odgovorio Pljugici posle njegove ŠOK IZJAVE ZA HYPE TV! KREĆE VELIKI RAT! (FOTO)

Objavio: RHT
29/08/2024 3:55 PM

Desingerica odgovorio Pljugici posle njegove ŠOK IZJAVE ZA HYPE TV!

Otkako su postali deo mejnstrim muzike, Dragomir Despić Desingerica i Luka Bijelović Pljugica izazvali su mnoštvo kometara.

Foto Hype TV

Oni su nastupali kao muzički dvojac, a nakon nekog vremena su se razišli. Tada su pale teške reči, a reperi su postali još popularniji u medijima, ali i među publikom.

Lule Pljugica nedavno je gostovao na Hype televiziji kada je komentarisao nekadašnjeg saradnika.

“On dobije mnogo pregleda na Jutjubu zbog nekog njegovog hajpa… Ne remeti me to, koliko god gledao ovu muziku kao posao ne mogu da prelazim preko nekih moralnih vrednosti zbog tog uspeha…”, između ostalog je rekao Pljugica.

Desingerica odgovorio Pljugici posle njegove ŠOK IZJAVE ZA HYPE TV!

Desingerica je sada rešio da prokomentariše ovaj reels snimak na Instagramu hypetv.rs.

“Drukara, cinkaroš, prevarant!”, napisao je Despić u komentarima.

Printscreen Instagram hypetv.rs

Podsetimo, Lule Pljugica je u ovom intervjuu ispričao i kako je u vezi sa poznatom devojkom.

Ceo razgovor sa Lukom pogledajte u nastavku.

Desingerica ŠOKIRA NASTUPIMA

Kada je reč o Luletovom rivalu, Desingerici, radi punom parom. Ovog leta imao je dosta uspešnih nastupa, ali i šokantnih performansa zbog kojih su se mnogi sa javne scene oglasili.

On je jednom prilikom pljunuo devojci iz publike u usta nakon što mu je ona dozvolila, a polivao je i mlekom fanove.

Hypetv.rs V.M.

Lukas PRUŽIO PODRŠKU DESPIĆU

Najveća muzička zvezda na Balkanu dao je svoj sud o Desingerici.

Taj dečko radi to što radi i zna šta radi. Ima ljude koji ga prate. Dakle, potpuno je van pameti ovo sve što se radi oko njega. On radi nešto na bini… Ako ćemo tako, mnoge pevačice izlaze na binu ne polugole nego u p**no izdanju, pa im niko nije zabranio ulaske u pojedine lokale i države. To mi je veći nemoral nego ovo što čovek radi, ali hajde da ne komentarišem više“, izjavio je nedavno Lukas.

Gledajte IMANJE

Od ove jeseni samo na programu Hype  TV moći ćete da gledate rijaliti spektakl. Imanje je novi format kod nas, drugačiji od onog što ste gledali ranije na malim ekranima.

Takmičari će morati da rade poslove iz domaćinstva, kao i poljoprivredne poslove. Neće biti lako na placu u Lisovićima, ali nema sumnje da će biti uzbudljivo.

Sve vesti iz Imanja čitajte ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner