Background adbanner
calendar

Nedelja 14. Jul, 2023

DESETKA ISTRAŽUJE Ko su dame koje stvaraju urbani šik Beograda?

Objavio: RHT
08/06/2023 5:48 PM

Ovonedeljno izdanje emisije „Desetka“ koje se emituje u subotu 10. juna od 18 časova na Hype televiziji zna da imati stila i ukusa predstavljaju važne osobine među damama koje se bave javnim poslom.

Foto: HYPETV

Na domaćoj javnoj sceni mnogo je obučenih, ali je jako malo stilizovanih i modno osvešćenih žena. Kako je Beograd centar Srbije i regiona zahvaljujući ženama iz različitih krajeva i bivših republika vremenom je dobio šik odlike o kojima praktično piše ceo svet. 

Daniela Boračeva je sa svojim autorskim timom rešila da ove subote sa vama komentariše dame koje nisu nužno Beograđanke, ali koje svojim stavom i modnim stilom promovišu urbani šik Beograda. Neke su taj šik dale našem glavnom gradu, a neke su od njega dobile na poklon kada su u njemu počele da žive i stvaraju. 

Ko su stilizovane Beograđanke koje nemaju modne promašaje, kojim damama sa javne scene karakter dozvoljava da obuku šta žele, koje žene kopiraju mlade devojke, samo su neka od pitanja na koja odgovore daje „Desetka“ u kojoj kao gosti komentatori učestvuju: Vesna Jerković, Jelena Maćić i Zoran Ćumura.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner