Background adbanner
calendar

Petak 18. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
“Roditeljstvo me je promenilo!” Milica Mandić sija kao zvezda, a evo koju pevačicu smo sreli! (FOTO) VELIKI POŽAR U KNEZ MIHAILOVOJ! Vatra buknula u zgradi (VIDEO) LUKAS PRIREDIO NOĆ ZA PAMĆENJE PUBLICI U SLAVONSKOM BRODU! Održao spektakularni koncert, nema igla gde da padne! (VIDEO) “NIKADA NISAM BIO SA MUŠKARCEM” Jera progovorio o intimnim odnosima: “Želim da se OSTVARIM KAO OTAC” FASCINANTNO! Svaki kutak “Imanja” je kao iz bajke! Saša Mirković ponosan, a evo detalja! (FOTO/VIDEO) OPŠTA POMETNJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Fanovi Lijama Pejna ključaju od besa zbog objave Sajmona Kauela, ovo mu zameraju OVO SU SVE ESTETSKE INTERVENCIJE ĐINE DŽINOVIĆ! Evo šta je Melinina i Harisova naslednica uradila na sebi! (FOTO) “SKOČIO SAM SA MOSTA ZBOG NJE, PROBUDIO SAM SE U ŠOK SOBI” Lazar Jeremić PRVI PUT progovorio o detaljima i SMRTI MAJKE Izraelski napadi na Gazu sve jači: Petoro mrtvih, među njima i troje dece! “Gastoz se IGRA SA ANĐELOM ĐURIČIĆ! Neverovatno da je čovek zaljubljen u nju! Ona ih je RAZOTKRILA: Anđela je MONOTONA… (VIDEO) “POBEGAO SAM KROZ PROZOR BOLNICE! Nisam hteo da me OPERIŠU” Jera doneo drastičnu odluku ZARAD LJUBAVI prema FUDBALU MAHRINA PROGOVORILA o LJUBAVNOM ŽIVOTU! Ekskluzivno! “SREĆNA SAM I ZALJUBLJENA!” (VIDEO) MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ URNISALA RANKOVIĆA! Goce brutalno o njegovoj porodici: “Ipak su oni…” SKANDALČINA! “STIGLA NOVA BEBICA ZA MOJU SESTRU” Saša Mirković POKAZAO BESNU MAŠINU za Miru Škorić, njen osmeh je NEPROCENJIV (FOTO) “GDE ĆU JA I KAKO ĆU?” Velika ispovest Mirke Vasiljević! Stefan Usiljanin PRETRESAO glumicu: “Proći će!” Sve o ljubavi, karijeri, roditeljima, porodici…A OVO ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA! RASKRINKANO DA JELENA I IVAN IMAJU TAJNI DOGOVOR! Ovo su detalji njihovog skandaloznog plana, propašće u zemlju od stida

“CELU NOĆ BEZ KAPI VODE, TVRDILI SU DA SAM PROSTITUTKA” Deniz Dejm za Hype TV nakon što deportovana iz Amerike: “Bila sam sa švalerom na odmoru”

Objavio: RHT
18/10/2024 4:14 PM

Deniz Dejm za Hype TV nakon što je deportovana iz Amerike

Photo: Printscreen Instagram/denisdameofficial

Deniz Dejm za Hype TV nakon što je deportovana iz Amerike

Deniz Dejm, starleta i bivša rijaliti učesnica deportovana je iz Amerike, a sada se ekskluzivno oglasila za Hype TV i otkrila detalje.

-Osećam bes. Amerika bi trebala biti država svobode, demokratije a sada su pokazali svoje licemerje. Tamo sam bila tretirana kao u najgoroj banana republika. Celu noć bez kapi vode samo jer se slikam golišava na svom sajtu. Tvrdili su da sam tamo, da radim ko prostitutka, ali ja sam tamo mislila na odmor sa švalerom koji se bavi sa hip hop muzikom tamo – otkrila je starleta za Hype TV vidno u šoku:

U razgovoru za nas, ona je istakla šta su policajci pronašli u njenom telefonu, kao i to da su je optužili da se bavi najstarijim zanatom, što je za nju predstavljalo pravu agoniju.

Photo: Printscreen Instagram/denisdameofficial

“Tvrdili su da se bavim najstarijim zanatom”

-Na mom telefonu su našli poruku u kojoj me sponzor obaveštava, da mi šalje džeparac i tvrdili da je to dokaz da sam došla u Majami da se bavim sa najstarijim zanatom – govori ona.

Na kraju, Deniz je otkrila gde se trenutno nalazi, naglašavajući da joj je porodica velika podrška u ovom trenutku. Takođe je dodala da joj pomažu da se što pre oporavi.

-Sada se nalazim u krugu porodice, koja mi puno pomaže da orođem kroz ovaj fijasko… – zaključila je ona za Hype TV.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

“Andjela ce ZATRUDNETI sa Gastozom?! Anu i Zvezdana ceka…” ASTROLOG VIDEO SVE U KARTAMA?!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner