Background adbanner
calendar

Ponedeljak 26. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJA MAJKA SE JAKO POTRESLA, LOŠE JE!” Uroš Stanić neutešan nakon napada koji je doživeo: “Jako me je strah!” Menadžer Aleksandre Prijović i Brene za BIH priznao da je davao mito za medicinsku opremu u koroni! Marković: “Davao sam im po 9 maraka po zaštitnom odelu”! “ZAVRŠIĆEŠ KAO KSENIJA PAJČIN!” Jezivi detalji užasa kroz koji je prošla Vladana Kali u emisiji “D-Cast”, otkrila šta sebi nikada nije oprostila! EKSKLUZIVNO! “JUČE JE BIO POSLEDNJI VREO DAN OVOG LETA!” Meteorolog otkrio da je gotovo sa paklenim vrućinama, evo kakvo nas vreme očekuje u narednom periodu! OVO JE NOVI DEČKO RADE MANOJLOVIĆ! Iza sebe ima brak i dvoje dece Drama sa granice eskalirala u pravi medijski haos: Srpska pevačica sramno podržala Severinu, a Karleuša zapenila: “Ne podržavaj neprijatelje, ne postoji opravdanje!” HITNO SE OGLASIO STANISLAV NAKON RASKIDA SA MAJOM! Uputio brutalnu poruku, njegove reči odzvanjaju, ovo niko nije očekivao! ANABELA JAVNO PROGOVORILA O POMIRENJU SA GAGIJEM ĐOGANIJEM! Pevačica iznenadila sve izjavom: “Prelepo je bilo!” MELININA I HARISOVA ĆERKA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! Prvi put nakon ćutnje progovorila o majci, evo šta je na kraju priznala i ŠOKIRALA SVE “GAZIO ME JE, VUKAO PO PODU I UDARIO GLAVOM O ZID” Stravična ispovest rijaliti učesnice u “D-Cast-u” JEZIVI DETALJI MUČENJA PREDSEDNIK VUČIĆ O ZADRŽAVANJU SEVERINE NA GRANICI: “Pevačica koja tvrdi da smo genocidni, ali uzima pare od Srbije” “Ivan koristi Miljanu i njihovog sina! On je ljigav i bezdušan” EKSKLUZIVNO! Saška Karan BRUTALNO oplela po Marinkoviću! (VIDEO) “SVAKOME JE JASNO ŠTA JE REKLA” Vučić o PRETNJAMA Tamare Skrozzo DOKTORI SE BORE ZA ŽIVOT BORE ČORBE! Frontmen Riblje čorbe nalazi se u teškom stanju, ovo su svi detalji! “MUKA MI JE OD ANITE!” Ekskluzivno! Saška Karan URNISALA rijaliti pobednicu! (VIDEO) “TANJA SAVIĆ JE PUKLA S MOZGOM!” Zorica Marković se brutalno obrušila na pevačicu: “Koncert u Beogradu je veliki zalogaj, ona nema hit deset godina!”

Bivša rijaliti učesnica ZAVRŠILA U BOLNICI! Potom se oglasila i sve BACILA U REBUS (FOTO)

Objavio: RHT
26/08/2024 4:24 PM

Bivša rijaliti učesnica ZAVRŠILA U BOLNICI!

Foto Antonio Ahel/ATAImages

Deniz Dejm često se oglašava na društvenim mrežama.

Starleta i nekadašnja učesnica rijalitija prvo je zabrinula pratioce kada je uslikala ruku na kojoj joj je prikačena infuzija.

Bivša rijaliti učesnica ZAVRŠILA U BOLNICI!

Ona je potom opisala gde se tačno nalazi.

Foto Printscreen Instagram denisedameofficiel

“Pozdrav iz Istanbula. Nalazim se u najboljoj klinici. Spremam se za operaciju, vidite. Bez šminke. Mnogo su mi suva usta. Uglavnom, ko pogodi šta ću ja danas raditi, dobija nagradu. Poželite mi svu sreću”, rekla je Deniz Dejm u sklopu Insta priče.

Foto Printscreen Instagram denisedameofficiel

Kontroverzna starleta iz Slovenije šokira povremeno objavama na storiju. Nedavno je rekla kako je njen najstariji partner imao 73 godine.

ABORTIRALA

Dejmova je šokirala kada je nedavno abortirala bebu.

Ona se potom oglasila za Hype TV te rekla kako se nije nadala da će ostati u drugom stanju.

“Inače, ja uvek koristim zaštitu, ali pošto to se desilo sa muškarcem s kojm sam već neko duže vreme, viđamo se dugo, pa smo sada imali par puta odnose bez zaštite. Mislim, naravno ja nisam mislila da mogu tek tako da postanem trudna. Ipak, ja imam samo jedan jajnik, jedan su mi odstranili zbog operacije neke ciste, tako da sam mislila da nisam baš sigurno toliko bolna. Samo je trebalo par puta bez i desilo se odmah. Vrlo me to šokiralo i iznenadilo, ne znam šta da kažem “, izjavila je Deniz.

Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Ona je tada istakla i kako želi da ima “vrelo telo” za leto, pa zato nije želela da joj trudnoća to pokvari.

Uskoro kreće IMANJE

Rijaliti program pod nazivom Imanje nešto je novo kod nas. Od jeseni ćete na Hype televiziji moći da gledate kako se učesnici snalaze u poljoprivrednim poslovima. Moraće dobro da zasuku rukave kako bi im boravak na seoskom placu u Lisovićima bio prijatan.

Kako je najavljeno, sav prihod od SMS glasova koje budu slali gledaoci, ići će u humanitarne svrhe.

Hype produkcija kao društveno odgovorna kompanija će jednoj takvoj porodici pokloniti kuću. Želim da na ovaj način pozovem i ostale kolege da slede naš primer i da takiođe isprate humanitarnu akciju Hype televizije”, izjavio je Saša Mirković, vlasnik i direktor HYPE produkcije.

Hypetv.rs V.M.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner