Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

DEMI MUR IMA 3 PROPALA BRAKA, ALI MALO KO SE SEĆA DA JE PRE BRUSA VILISA BILA VERENA ZA NJEGA: Ovako je otkazala svadbu!

Objavio: RHT
04/04/2021 9:00 AM

Susreli su se davne 1984. godine na setu, bili su vereni, ali nisu završili pred oltarom

Američka glumica Demi Mur (58) iza sebe ima tri propala braka. Prvi od njih kome je izgovorila sudbonosno “da” bio je roker Fredi Mur (1981.- 1985) a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime.

Demi Mur i Brus Vilis-Foto: Printscreen

Sa glumcem Brusom Vilisom bila je u braku od 1987. godine do 2000. i rodila mu troje dece, dok je u bračne vode sa 15 godina mlađim kolegom Eštonom Kučerom uplovila 2005. i trajao je 8 godina.

Međutim, malo ko se seća da je pre braka sa Brusom Vilisom, bila u romansi sa još jednim kolegom, Emiliom Estevezom (58) .

Njega je upoznala na snimanju filma “Vatra svetog Elma” 1984. i ljubavne varnice su planule. Šest meseci kasnije, par je već bio veren. Demi Mur je bila bliska sa celom njegovom porodicom, uključujući i njegovog brata Čarlija, kao i oca Martina Šina. Navodno je njegova porodica i imala veliki uticaj na nju da na prosidbu Esteveza odgovori “da”. Međutim, sreća je bila kratkog daha i veridba je raskinuta.

Ceo taj odnos bio je pomalo omamljujući, a ja nisam videla ono što je bilo toliko jasno i očigledno. Bila je tolika razlika među nama, od onoga što sam ja imala i kako sam odrastala. Bila sam svesna toga kako je roditeljska figura imala uticaj i kako ih je vodila, a ja sam jednostavno to cenila’, priznala je svojevremeno Demi gostujući kod Hovarda Sterna.

Kako je došlo do kraha ljubavi, glumica je opisala u svojim memoarima ‘Inside Out’.

“Samo što smo poslali pozivnice za venčanje kada mi je prijatelj rekao da ga je video u izlasku s nekom drugom ženom u Los Anđelesu. On je to, naravno, porekao, ali ja nisam mogla da mu verujem. Nekoliko meseci pre raskida, imali smo pauzu od dve nedelje. Tada je on spavao sa bivšom devojkom i slagao mi da nije. Kada je saznao da sam trudna, morao je sve da prizna.’

Demi Mur i Emil Estevez-Foto: Print screen

Nakon toga, išli smo kod terapeuta i on je otkrio listu svojih prioriteta, a da sam ja bila pri dnu te liste. Tada sam odlučila da otkažem venčanje.

Ipak, uprkos svemu što se dogodilo, Emilio Estevez i Demi Mur ostali su dobri prijatelji. Glumac je čakj i kumovao njenom poznanstvu sa budućim suprugom, glumcem Brusom Vilisom kada ih je upoznao na premijeri svog filma ‘Zaseda’ iz 1987. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner