Background adbanner
Background adbanner

DEJAN DRAGOJEVIĆ OTKRIO DA LI ULAZI U ZADRUGU! Objavio je na društvenim mrežama ovo i time sve rekao

Objavio: RHT
25/09/2022 4:30 PM

Dejan Dragojević, pobednik pete sezone Zadruge, rekao je pred početak šeste sezone da neće biti takmičar iako je njegova devojka, Aleksandra Nikolić takmičarka Zadruge 6.

Foto: Printscreen video TV Pink YouTube

Međutim, Dejan je danas šokirao sve gledaoce objavivši video gde se dalo naslututi da je možda promenio svoje mišljenje, te da će se potencijalno useliti u Belu kuću.

Kako je objavio na Instagramu, on je rekapitulirao svoje učešće te napisao “Idem u Zadrugu”, a potom dodao:

 Šta može da se desi – napisao je on u videu gde su se smenjivale fotografije, razvoda, pa svadbe i veze, kao i haosa koji je doživeo u rijalitiju, pa i samo “venčanje” sa Nikolićevom.

Da li je ovo najava za potencijalni ulazak ili ne, ostaje nam da saznamo…

BONUS VIDEO:

Izvor: Srbija danas

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x