Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi NAJSKUPLJA KUĆA NA ESTRADI, ZASTAJE DAH OD POGLEDA! VILA NA DEDINJU, STILSKI NAMAŠTAJ, SKUPOCENE SLIKE! Uložila pola milona! Baškari se u luksuzu! (FOTO) “BAJI PUKAO ALBUM, PA HOĆE REKLAMU PREKO MENE!” Desingerica brutalno uzvratio Slobi Radanoviću “On i ja u duetu, to je samo SAN! I to KOŠMAR!” JEDINI MUZIČKI MENADŽER KOJI IMA MUZIČKO OBRAZOVANJE! Detalji iz života Saše Mirkovića koje niste znali a OVE REČI su njegova VODILJA KROZ ŽIVOT MILICA VESELINOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O BIVŠOJ CIMERKI I AFERI:”Aleksandri je počeo da se sviđa Bilal, očima sam mu pokazala da skloni bubicu” ŠOK PRIZNANJE PEVAČICE:”Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam”

RAZOTKRIO JE SVE! Matora ni ne sluti šta se dešavalo iza njenih leđa

Objavio: RHT
04/06/2024 10:07 AM

Đedović razotkrio Matorinu prevaru!

Marko Đedović ne miruje. Pa je krenuo u razotkrivanje pojedinih učesnika. Tako je odlučio da Lepom Mići ispriča do detalja sve kako je saznao da je Jovana Tomić Matora odlučila da stane na ludi kamen sa Anitom Stanojlović i napravi svadbu u Crnoj Gori.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga official

– Ja za Anitu i Matoru nisam imao pojma šta se dešava. Meni je Matora govorila kako ne može sa njom i da joj je ona katastrofa. Govorila je da je neće duša, samo kad je pijana. Napolju me je pozvala i rekla: “U Amsterdamu pravim svadbu sa Anitom”, ja sam nju od sramote otpratio sa Instagrama jer je pravila katastrofu. Sledeća informacije je da će svadba biti u Crnoj Gori i da li hoću da budem kum. Ja sam spustio slušalicu,

Ermina je došla kod mene tu noć, plakala i vrištala, a onda je došla i Matora, pa i Tamara. One su tad uzele telefon i pisale jednoj osobi, ne mogu da kažem kojoj i pisale: “Top svadba, a razvod u “Zadruzi”, malo da se zezamo”. Meni Matora to nikad nije rekla i ne znam da li ona to zna – govorio je Marko.

– Ja samo kažem odakle njoj inspiracija da ovde nekog pet meseci ponižava, a onda da je ženi? – upitao je Lepi Mića.

foto: M.P./ATAImages

– Matora to meni nikad nije rekla, niti je meni tako izgledalo. Znam Matoru, ona se zaljubi za 15 dana – dodao je Marko.

– Matora nikad u životu nije bila bitnija. Ako ona nekog j*be samo kad je pijan, maltretiraš, a onda ženiš, pa ja imam pravo da sumnjam na sve. Kako se to desilo i odjednom prebacila da je žena života i sve je drama, a drugarice kažu da je to sprdanja svadba – pričao je Mića.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/pink/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner