Background adbanner
calendar

Petak 30. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HAOS U NAJAVI! “ANELI JE MATORA!” Deniz Dejm urnisala Ahmićevu “Trebalo bi da ide da se operiše” (VIDEO) “DAO MI JE 10.000€ DA ABORTIRAM” Deniz Dejm NAPRAVILA HAOS: Voditeljke je isprovocirale: “MNOGE ŽENE NE MOGU DA IMAJU DECU” TAKI VODI MAJU NA LEČENJE!? Šokantni detalji nakon raskida sa Stanislavom doneta odluka EVO KAKO IZRAČUNATI IDEALNU TEŽINU! Uz pomoć ovog načina ćete saznati koliko kilograma treba da imate OTKRIVENO ŠTA RADI KAĆA ŽIVKOVIĆ TRI NEDELJE NAKON POROĐAJA! Pevačica uslikana (FOTO) ANĐELU NEĆE BITI DOBRO! ANITA UDARILA KONTRU! On je rekao da je ljubomorna, Stanojlovićeva objavila vrelu fotku! MAJA NAŠLA NAČIN DA SE OSVETI ANELI!?Pokušala da prevari narod, a sada se pojavili dokazi! Radi joj o glavi!? (FOTO) MONSTRUOZNO! KALIOPI PROGLASILI MRTVOM! Hitno alarmirana policija, ona se oglasila vrlo uznemirena! “Goca Tržan mi je kao druga majka” ROKO BLAŽEVIĆ:”Ona je velika zvezda i veliki čovek” FOTKE STANISLAVA KROFAKA KOJE NIKO DO SADA NIJE VIDEO! Maja ima da svisne (FOTO) OPLJAČKANA ŽENA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Oglasila se nakon drame u Beču, po kratkom postupku reagovao Golubović! (FOTO) TUGA! UMRO IZNENADA GLUMAC U 41. GODINI NA PLAŽI DENIZ DEJM UHVAĆENA IZA DRVETA KAKO U TORBU SAKRIVA OVO! Evo šta je radila nakon snimanja emisije “ShowBLIZ” HYPE TV PROGRAM ZA SUBOTU, 31. AVGUST! PEVAČ POSLE JEZIVE NESREĆE OSTAO INVALID! Sin mu je umro u 39. godini, danas živi teško! JANJUŠ SKOČIO NA MILENU! Odmah prekinut program, nastao NEVIĐENI HAOS!

“DEDA BRANISLAVA LEČIĆA SKOČIO U BUNAR I UDAVIO SE?!” O ovome se ćuti! Glumac zatečen pitanjem o TRAGEDIJI!

Objavio: RHT
30/08/2024 2:57 PM

DEDA BRANISLAVA LEČIĆA IZVRŠIO SUICID?

Popularni glumac Branislav Lečić sedmoj sili retko kada otkriva detalje iz privatnog života, dok se sedma sila bori da nešto sazna.

Foto: printscreen/youtube Hype TV/

Posle velike prašine koja je punila novinske stupce u vezi Branislava i glumice Danijele Štajnfeld, glumac se povukao u ilegalu.

Gostovao je u emisiji “Pretres” čiji je autor i voditelj Stefan Usiljanin na Hype televiziji, gde je opširnije govorio i svom detinjstvu, privatnom životu, trenucima kroz koje je prolazio kao i celokupnom medijskom linču koji je pretrpeo u vezi koleginice Štajnfeld.

DEDA BRANISLAVA LEČIĆA IZVRŠIO SUICID?

Foto: printscreen/youtube Hype TV/

Kako HYPETV.RS saznaje od izvora bliskog glumcu, u njegovoj familiji se dogodila jedna velika tragedija.

-Branislav je imao dedu Živka Vasića koji je živeo u Šapcu i koji je izvršio suicid na strašan način. Njegov deda je živeo u braku sa svojom suprugom i dugo godina nisu imali potomstvo.

U jednom trenutku i to u njegovim poznim godinama.

POJAVLJUJE SE MISTERIOZNA ŽENA

U Šapcu se pojavila žena, koja je tvrdila da je njenim bliznakinjama upravo otac Živko.

Ova informacija se brzo pročula. U vrlo kratkom narednom periodu, glumčev deda je otišao u selo u kome je rođen gde je imao i porodičnu kuću i bunar.

Živko je svoj život okončao skočivši u bunar, ne ostavivši nikakvu poruku i konkretan razlog. -ispričao je izvor blizak glumcu

Ekipa Hypetv.rs portala kontaktirala je Branislava za komentar:

-Kako ste Branislave?

-Evo pravo da Vam kažem, spremam kuću. -odgovorio je Branislav.

-Dobili smo informaciju koja je vezana za Vašeg dedu, pokojnog Živka iz Šapca, pa da li je to tačna informacija da je on skočio u bunar i udavio se? -upitao je novinar glumca.

(Smeh), odakle Vam sad ta informacija? -kroz smeh rekao je Lečić.

-Pa imamo od jednog izvora tu informaciju. – odgovorio je novinar.

-Ne znam ja to. Ja znam da je umro čovek, bio sam mu na sahrani. Stvarno to ne znam. Jeste živeo je u Šapcu to je moj drugi deda, ali ne znam ja za takvu stvar, to nisam stvarno čuo. -rekao je Branislav.

-Kako to ne znate?

BRANISLAV LEČIĆ ŠOKIRAN

-Ne znam, ja sam živeo u Beogradu i nisam imao kontak. Išao sam samo na sahranu. Što Vas to interesuje, što je to bitno? -pitao je Lečić.

-Dobili smo tu informaciju, pa smo hteli da proverimo. Nije se o tome ništa pričalo, pa zato da proverimo. Da li je to tačna informacija, da je skočio u bunar da se udavio kada je saznao da treba da dobije blizance sa nekom drugom ženom?

-E to stvarno ne znam, ta intriga i to stvarno pojma nemam. Ne bavim se time. -izjavio je Branislav Lečić za Hypetv.rs portal.

BONUS VIDEO:

HYPETV.RS – NAJBRŽI I NAJČITANIJI PORTAL U SRBIJI I REGIONU! SVE! SAD!

HYPETV.RS/U.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner