Background adbanner
Background adbanner

Dečko Teodore Džehverović napušta Srbiju i bez pevačice se seli u Brazil!

Objavio: RHT
25/08/2021 5:06 PM

U komentarima na Instagramu, njihovi fanovi pišu da su ih ovi emotivni snimci rasplakali

Nino Čelebić će zbog novog ugovora koji je potpisao uskoro napustiti Srbiju i odlazi u Brazil.

Pažljiva kao i obično, Teodora je svom voljenom dečku prošle noći priredila iznenađenje, kada je u jednom lokalu okupila sve njima drage ljude, kako bi Nina na lep način ispratili i dali mu maksimalnu podršku za buduće poduhvate.

TEODORA PRIREDILA DEČKU IZNENAĐENJE: Nina ispraća za Brazil uz suze, poljubce i seksi ples!

Mnogo je bilo dirljivih momenata,a prvi u nizu jeste onaj kada je Teodora dovela Nina na lokaciju gde je okupila prijatelje.

Jedan od najdirčjivijih momenata je bio taj kada je Nino ušao sa povezom na očima, a kada mu ga je skinula i kada je ugledao drage ljude, Nino se rasplakao, pa čvrsto zagrlio Teodoru.

U komentarima na Instagramu, njihovi fanovi pišu da su ih ovi emotivni snimci rasplakali.

 “To što oni plaču je okej, ali šta je s nama?”, “Kako ćete vi, ljudi, jedno bez drugog?”, “Ovo je nešto najlepše što sam videla, bravo”, “Tako se voli, suze mi idu” – samo su neki od komentara razneženih fanova na ovaj gest pevačice.

IZVOR: Alo.rs/HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x