Background adbanner
Background adbanner

Deca se zaigrala! Holivudski glumac je objavio fotografiju koja je obišla svet!

Objavio: RHT
18/06/2021 8:10 AM

Glumac Pol Betani, kojeg je publika gledala u filmovima “Veličanstveni sjaj blistavog uma”, ali i “Osvetnicima”, objavio je sliku koje je za minut postala apsolutni hit na društvenim mrežema.

Pol Betani-Foto:Printscreen Instagram

Pol uživa na odmoru u Španiji sa porodicom, odakle je objavio i par slika sa broda. Jednu od njih su uslikali njegovi sinovi Kaj (23) i Stelan (17), ali ne pre nego što su ga namazali kremom za sunčanje kako ne bi izgoreo na brodu.

Glumac je pozirao “gledajući u daljinu” i ne shvatajući da mu se na leđima nalazi ogroman muški polni organ. Pogledajte drugu fotografiju u njegovoj objavi.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x