Background adbanner
Background adbanner

“DECA ODLAZE, JA OSTAJEM”: Goca Božinovska se samo pod jednim uslovom seli iz vile u Surčinu!

Objavio: RHT
25/09/2022 9:30 PM

Pevačica Goca Božinovska živi godinama u vili u Surčinu, gde su sada i njen sin Mirko i njegova žena Bojana.

FOTO: ATA Images

Snajka Bojana i unuk Zoran uneli su posebnu energiju u dom, a porodica će sada postati bogatija za još jednog člana čiji dolazak na svet svi ukućani željno iščekuju.

Goca se u vilu uselila kada se udala za Zorana Šijana, a nakon prerane smrti supruga, pevačica je nastavila život sa sinom Mirkom i ćerkom Zoranom i kako kaže, njihov porodični dom čuva najlepše uspomene.

-Ovde sam 20 godina i navikla sam na Surčin jer sam i pre useljenja devet godina živela u ovom kraju. Upravo ovaj dom čuva najlepše uspomene koje imam, posebno one vezane za mog pokojnog supruga, rođenje naše dece, njihovo detinjstvo… Nikad, ali nikad se ne bih iselila iz njega. Ovde je moja sreća. Deca dolaze i odlaze, a ja ostajem. Što bi rekla moja ujna: “U toj kući ćeš biti dok te snaja ne izbaci.” E tad bih možda spakovala kofere i otišla, samo da mom Mirku bude lepo – izjavila je pevačica jednom prilikom.

Gocina porodična kuća u Surčinu okružena je kapijom impresivnih dimenzija ispred koje se nalaze i kamere za nadzor, dok u prostranom dvorištu tokom letnjih dana članovi porodice najviše vremena provode pored bazena.

BONUS VIDEO:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x