Background adbanner
calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
City Hype! Rimski i Corona progovorili o sukobu sa Tanjom Savić! “Nije na nama da se prvi javimo” ISPLIVALA SKANDALOZNA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ IZ BUJANOVCA?! Starleta u halterima za šankom, evo kako je tada izgledala! (FOTO) OVO JE DADILJA NOVAKOVE DECE! Ima posebne uslove, ali jedna stvar joj je zabranjena do kraja života! (FOTO) JAŠKO VARAO ANELI!? RIJALITI UČESNICA BESNA ŠTO JE OSTAO SA ANELI, A NE SA NJOM! Nije mogla više da ćuti, sve je priznala pomenula i bebu! NESTAĆE VAM ŽELJA ZA SLATKIŠIMA uz kašičicu ove namirnice?! Kažu da je ČUDO za organizam TRAGEDIJA U KRALJEVSKOJ PORODICI! Palata ponovo zavijena u crno, a evo o kome je reč Sloboda Mićalović UŽIVA NA MIKONOSU! Luks odmor opuštanje, a ovako je POZIRALA (FOTO) KOŠARKAŠICE MAESTRALNO ODIGRALE! Zgromile Kinu pa ostvarile drugu pobedu na Olimpijskim igrama za četvrtfinale ZBOG RADOVA PROMENJENE TRASE! Izmene na tramvajskim linijama 11 i 12, a evo i detaljnog alternativnog pravca ŠOK PONAŠANJE IVANA MARINKOVIĆA! Nije se ni razveo a već našao atraktivnu plavušu (FOTO) TRIJUMF ĐOKOVIĆA! Posle poteškoća POKAZAO KO JE “ZVER”! REPREZENTATIVAC SRBIJE U SUZAMA! Džudista se slomio zbog crvenog kartona i poraza! Kući se vraćaju veslači, bokserka… Srbi, ne gledajte u nebo i ne krstite se – U nedelji pred nama slavimo SVETOG ILIJU, ovo su verovanja i običaji na velikog sveca Đoković DOBIO PRVI SET posle LJUTE BORBE! Kepfer se POVREDIO (FOTO) ŠOK TRANSFORMACIJA! Angellina potpuno promenila imidž, pa šokirala fanove! Gore društvene mreže Teodora Bjelica PODELILA STRASTVENU FOTKU SA SUPRUGOM! Ovako uživa sa hrvatskim fudbalerom! (FOTO)

Samo u JULU se 14 OSOBA UTOPILO U VODAMA SRBIJE! Da li je nekada bilo ovako STRAŠNO?!

Objavio: RHT
31/07/2024 11:04 AM

U JULU SE 14 OSOBA UTOPILO

Apeluje se na građane da budu pažljivi prilikom kupanja u vodama Srbije.

Foto:Printscreen/Youtube/light2tube

Instruktor ronjenja Žandarmerije Dejan Đurović rekao je da se od početka jula čak 14 osoba utopilo. Bilo je 30 intervencija od početka godine.

Radi se najčešće o lošim tehnikama plivanja ili nedovoljnoj spremnosti za poduhvat u vodi.

“Onda govorimo o lošem zdravstvenom stanju kupača. Sledeća stvar je alkoholisano stanje, a posle toga već dolaze neke situacije – prejedanje, nebriga o svojoj deci i već stvari koje su mimo naših mogućnosti da saznamo zbog čega se neko utopi”, kaže Đurović.

U JULU SE 14 OSOBA UTOPILO

Napomenuo je da ronioci Žandarmerije najveći broj intervencija imaju na neuređenim kupalištima ili na kupalištima otvorenog tipa, ali da su se ljudi tamo kupali kada nema spasilaca.

I to je još jedan od velikih problema u Srbiji i ovde, pošto postoje dosta kupališta na otvorenim vodama koji nemaju uređenu spasilačku službu, niti uređeno priobalje za kupanje“, istakao je Đurović.

Uputio je apel građanima da vode računa o svom zdravstvenom stanju i o svojim plivačkim mogućnostima.

“Druga stvar je da povedu računa dosta o svojoj deci, pogotovo ako imaju manje od 12 godina, da decu ne puštaju samu u vodu, nego moraju biti pored njih. A onda one ostale stvari kao što je alkoholisano stanje, da ne bi smeli u alkoholisanom stanju da ulaze u vodu”, ispričao je stručnjak.

photo:printscreen/youtube/light2tube

“Pogotovo ove visoke temperature, sami znamo da taj alkohol nekoliko puta se pojačava na ovim temperaturama u našem organizmu. Takav subjektivni osećaj se stvara, tako da je to jako rizično, ulaziti u alkoholisanom stanju u vodu”, dodao je.

Postavlja se pitanje da li su kupači sve nepažljiviji, što bi moralo da se promeni. Crne statistike, nažalost, postoje svake godine, a oprez je jedini način da se iste smanje.

Hypetv.rs/V.M./Alo.rs

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner