Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

David shvatio šta je izgubio, moli Anu da se pomire! Starleta ima novog dečka!

Objavio: RHT
21/05/2021 9:00 AM

Ana Korać našla je novog dečka, biznismena koji živi u Dubaiu, pa je starleta za svega meces dana tri puta posetila ovaj grad. Partner je obasipa skupim poklonima, večerama i luksuznim destinacijama. Ana je otkrila da se savršeno slažu, da je kulturan i “malo ljubomoran”, ali i da “ne može da se poredi s njenim bivšim partnerom”. Dok je David Dragojević i dalje sam.

David Dragojević i Ana Korać-Foto:Printscreen

“David pati za Anom, često se pita da li je pogrešio i kaje se što je ogovarao kod njene najbolje drugarice, zbog čega su zapravo i raskinuli. Par puta joj poslao poruku, ali nikada nije dobio odgovor. Ana je srećna i to se vidi, a on još uvek nema devojku jer je nije preboleo”, kaže izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133