Background adbanner
Background adbanner

Darko uhvaćen s drugom! Za Marinu neće više da čuje!

Objavio: RHT
09/06/2021 9:46 AM

Darko Lazić odlučio je da digne ruke od veze sa Marinom Gagić. Posle mnogobrojnih skandala, pevač je ostavio verenicu i rešio da se okrene svojoj karijeri. Iako je Marina ta koja je više puta pakovala kofere i vraćala se kod svojih, sada je Lazić odlučio da je ne moli da se pomire i po prvi put je on nju obrisao sa svih društvenih mreža i
blokirao. Na snimanju spota uživao je sa vrelom crnkom, za koju su svi pomislili da mu je nova devojka, jer im je odnos, sudeći po snimcima i više nego prisan.

Darko Lazić-Foto:Printscreen Instagram

“Darko uživa i živi punim plućima. Marina ga je jako gušila i jednostavno nije mogla da prihvati njegov način života. Ne kači slike s drugim devojkama da bi nju pravio ljubornom, već je to jednostavno on, a gde je on tu su i žene”, kaže izvor blizak pevaču.

Darko Lazić-Foto:Printscreen Instagram

Marina je potvrdila da je na njihov odnos stavljena tačka i to pre četiri meseca.

“Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno četiri meseca. On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar. Mislim da je krajnje vreme da se stavi tačka na ovo sve”, rekla je Marina za Kurir.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x