Background adbanner
Background adbanner

Darko uhvaćen s drugom! Za Marinu neće više da čuje!

Objavio: RHT
09/06/2021 9:46 AM

Darko Lazić odlučio je da digne ruke od veze sa Marinom Gagić. Posle mnogobrojnih skandala, pevač je ostavio verenicu i rešio da se okrene svojoj karijeri. Iako je Marina ta koja je više puta pakovala kofere i vraćala se kod svojih, sada je Lazić odlučio da je ne moli da se pomire i po prvi put je on nju obrisao sa svih društvenih mreža i
blokirao. Na snimanju spota uživao je sa vrelom crnkom, za koju su svi pomislili da mu je nova devojka, jer im je odnos, sudeći po snimcima i više nego prisan.

Darko Lazić-Foto:Printscreen Instagram

“Darko uživa i živi punim plućima. Marina ga je jako gušila i jednostavno nije mogla da prihvati njegov način života. Ne kači slike s drugim devojkama da bi nju pravio ljubornom, već je to jednostavno on, a gde je on tu su i žene”, kaže izvor blizak pevaču.

Darko Lazić-Foto:Printscreen Instagram

Marina je potvrdila da je na njihov odnos stavljena tačka i to pre četiri meseca.

“Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno četiri meseca. On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar. Mislim da je krajnje vreme da se stavi tačka na ovo sve”, rekla je Marina za Kurir.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x