Background adbanner
calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) CITY HYPE: Edo Fetić priznao za HYPE za čime najviše žali! Otkrivamo šta misle o Ša, oni koji ga najbolje poznaju!? Oglasio se Zoran Marjanović o vezi sa Indy EKSKLUZIVNO! Bilal Brajlović postaje deo “Imanja”! SLEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! SAJ PROSLAVLJA JUBILEJ! Dačić: “Pripadnici ove elitne jedinice su primer i inspiracija za sve” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će izneti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! ANJA BLA PREŠLA MILION PRATIOCA! Korisnici društvenih mreža ne veruju u njen i Bakin raskid?! MINISTAR DAČIĆ SASTAO SE SA BEATOM JANSOM “Ocenili smo da je saradnja u oblasti unutrašnjih poslova na izuzetno visokom nivou” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren! STEFAN KAPIČIĆ NA OČEVU KOMEMORACIJU DOŠAO U PRATNJI MAJKE! Glumac, skrhan od bola, nije puštao njenu ruku MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pevačica! FSS NE RASPRAVLJA O SMENI PIKSIJA! Šta se ovo dešava? Veliki preokret! PREMINUO OSNIVAČ “OSVAJAČA”! Rok legenda umrla u 58. godini, uzrok smrti nepoznat! SVE ŽENE ZORANA MARJANOVIĆA! ŠOKANTNI DETALJI! Jedna je tragično završila, druga se krije, a treća… Upoznajte Godina d.o.o: Lidera u proizvodnji kvalitetnih ubrusa i toalet papira NIVES SE ISTEŽE NA TRAKTORU, CIGANOVIĆA KRAVA LUPA REPOM PO LICU! Kako li će tek biti kad KRENE IMANJE…

Darko TRUDNU Kaću OSTAVIO kod kuće, pa LUMPOVAO do zore! Evo sa kim je bio u PROVODU!

Objavio: RHT
01/06/2024 3:08 PM

Darko TRUDNU Kaću OSTAVIO kod kuće

Pevač Darko Lazić je nedavno saopštio javnosti da će on i supruga Katarina Lazić postati roditelji. 

Tom prilikom otkrili su da očekuju devojčicu, koja će se roditi u oktobru.

Foto: Hypetv

Nakon zabave koju su organizovali u dvorištu svoje kuće u Brestaču, Darko je nastavio da slavi, ali ovog puta bez supruge.

Pevač je na svom Instagram profilu objavio dva storija, pokazujući da mu društvo u izlasku pravi fudbaler Vladimir Volkov

Prvo je podelio snimak iz restorana gde su večerali i pokazao raznovrsnu hranu na njihovom stolu. Zatim je objavio kako igraju i pevaju u jednom klubu. Lazić i Volkov su bili izuzetno veseli, a fudbaler je držao čašu i nazdravljao. 

foto: printscreen/instagram/darkolazicofficial

Darko TRUDNU Kaću OSTAVIO kod kuće

Zajedno su pevali hit Jelene Karleuše “Nije ona nego ja,” ali su u delu pesme gde se pominje mercedes, umesto toga govorili BMW.Podsetimo, Lazić je nedavno izjavio da je presrećan što će po treći put postati otac. Njemu će ovo biti prvo dete sa Katarinom, s kojom se venčao prošle godine.

Iz prvog braka sa Anom Sević ima ćerku, a iz vanbračne zajednice sa Marinom Gagić sina.

Podsetimo, iako se već nekoliko puta nagađalo da Darko i Katarina čekaju bebu, njih dvoje su mudro ćutali. Međutim, nedavno je pevač u svom dvorištu u Brestaču organizovao gala proslavu povodom Katarinine trudnoće.

Orilo se u dvorištu velelepne vile, a pored Darka mikrofona se latila i njegova kuma Andreana Čekić. Darko je sve organizovao u tajnosti, a vest o trudnoći držali su do poslednjeg trenutka. Pa većina gostiju nije ni znala povod žurke.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner