Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Darko Lazić se video sa Marinom! “Nismo bili u braku, sud nam ne treba da se razvedemo”!

Objavio: RHT
13/06/2021 11:39 AM

Darko je davao šestomesečni pomen ocu Milanu Laziću, zbog čega je bio tužan. Ali posle nekog vremena, osmeh mu je ipak obasjao lice, jer je video svog sina Alekseja. Njega je dovela upravo mama Marina. Ona, za razliku od Darka, nije bila raspoložena za razgovor.

Darko Lazić-Foto:Printscreen

Marina je parkirala svoj automobil tik ispred kuće, nosila je belu haljinu, a došla je s drugaricom.

Pevač je izašao da je dočeka i da preuzme sina.

Darko je uzeo sina i ranac sa njegovim stvarima i vratio se razgovoru.

Marina Gagić i Darko Lazić-Foto:Printscreen

– Evo, vidiš, ovo je najbolji demanti svim pričama da nismo ostali u kontaktu. Rekao sam ti da smo u dobrim odnosima – rekao je Darko i nastavio:

– Iskreno da ti kažem, nisam ni znao koliko sam psihički jak dok mi se nije sve desilo. O Marini nemam ništa loše da kažem, mi smo odrasli, normalni i civilizovani ljudi i tako smo se i razišli. Jednostavno, nije nam išlo, imamo predivnog sina, on je naš život, nema potrebe da se nas dvoje svađamo. Nije baš glavni razlog moj način života, ne želim da komentarišem naš odnos, ponavljam, nismo mogli zajedno, pa smo ostali prijatelji, što je valjda i normalno. Nismo bili u braku tako da nam sud ne treba da se razvedemo, meni je bitno da viđam svog sina i da odrasta u normalnom okruženju. On voli da dođe ovde, a i moja majka voli da provodi vreme sa njim – ispričao je Darko, koji ima i ćerku Lorenu, iz braka s Anom Sević.

Izvor: Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133