Background adbanner
Background adbanner

Darko Lazić se video sa Marinom! “Nismo bili u braku, sud nam ne treba da se razvedemo”!

Objavio: RHT
13/06/2021 11:39 AM

Darko je davao šestomesečni pomen ocu Milanu Laziću, zbog čega je bio tužan. Ali posle nekog vremena, osmeh mu je ipak obasjao lice, jer je video svog sina Alekseja. Njega je dovela upravo mama Marina. Ona, za razliku od Darka, nije bila raspoložena za razgovor.

Darko Lazić-Foto:Printscreen

Marina je parkirala svoj automobil tik ispred kuće, nosila je belu haljinu, a došla je s drugaricom.

Pevač je izašao da je dočeka i da preuzme sina.

Darko je uzeo sina i ranac sa njegovim stvarima i vratio se razgovoru.

Marina Gagić i Darko Lazić-Foto:Printscreen

– Evo, vidiš, ovo je najbolji demanti svim pričama da nismo ostali u kontaktu. Rekao sam ti da smo u dobrim odnosima – rekao je Darko i nastavio:

– Iskreno da ti kažem, nisam ni znao koliko sam psihički jak dok mi se nije sve desilo. O Marini nemam ništa loše da kažem, mi smo odrasli, normalni i civilizovani ljudi i tako smo se i razišli. Jednostavno, nije nam išlo, imamo predivnog sina, on je naš život, nema potrebe da se nas dvoje svađamo. Nije baš glavni razlog moj način života, ne želim da komentarišem naš odnos, ponavljam, nismo mogli zajedno, pa smo ostali prijatelji, što je valjda i normalno. Nismo bili u braku tako da nam sud ne treba da se razvedemo, meni je bitno da viđam svog sina i da odrasta u normalnom okruženju. On voli da dođe ovde, a i moja majka voli da provodi vreme sa njim – ispričao je Darko, koji ima i ćerku Lorenu, iz braka s Anom Sević.

Izvor: Informer

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x