Background adbanner
Background adbanner

Darko Lazić priznao sve o svađama sa Marinom!

Objavio: RHT
27/05/2021 8:00 AM

Pevač Darko Lazić je odlučio da stane na kraj priči i nagađanjima o dešavanjima u njegovoj kući i odnosu sa verenicom Marinom Gajić pa je u emisiji “DeToxic” otvoreno pričao o svemu.

“Kada sam ja u pitanju uvek je sve drama, pravi se od muve magarac. Već sam pričao na ovu temu, ali poto ste vi moji reći ću ponovo. Normalno je da se parovi ponekad i svađaju, ali zar to nije i poenta, ko se svađa taj se voli. Znate da ja obožavam decu, voleo bih da dobijem još jedno dete. To bi za nas bila velika sreća, znači radimo na proširenju porodice”, otkrio je Lazić u pomenutoj emisiji.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

11 hours ago

Hype TV
Nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović, Isak odmara sa njima, priznao i kako je popularnost uticala na njega!#isakšabanović ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x