Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

Darko Lazić priznao sve o svađama sa Marinom!

Objavio: RHT
27/05/2021 8:00 AM

Pevač Darko Lazić je odlučio da stane na kraj priči i nagađanjima o dešavanjima u njegovoj kući i odnosu sa verenicom Marinom Gajić pa je u emisiji “DeToxic” otvoreno pričao o svemu.

https://www.instagram.com/p/CKLYaUtF3Lf/

“Kada sam ja u pitanju uvek je sve drama, pravi se od muve magarac. Već sam pričao na ovu temu, ali poto ste vi moji reći ću ponovo. Normalno je da se parovi ponekad i svađaju, ali zar to nije i poenta, ko se svađa taj se voli. Znate da ja obožavam decu, voleo bih da dobijem još jedno dete. To bi za nas bila velika sreća, znači radimo na proširenju porodice”, otkrio je Lazić u pomenutoj emisiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner