Background adbanner
Background adbanner

Darko Lazić otkrio razlog raskida sa Marinom! “Nije ni prva ni poslednja”!

Objavio: RHT
11/06/2021 9:35 AM

Poslednjih dana u medijima se spekuliše o odnosu Darka Lazića i Marine Gagić, koji su potvrdili da su okončali svoju emotivnu vezu, a sada je pevač i otkrio razlog zbog kojeg su se rastali.

Darko Lazić-Foto: ATAImages

Darko i Marina imaju sina Alekseja, a poslednjih meseci najviše se spekuliše o njihovom odnosu, na koji su nedavno stavili tačku i oboje to potvrdili za domaće medije.

Pevač nije želeo puno da govori o ovoj temi, ali je istakao šta je najviše uticalo na to da se njihova veza okonča.

– Nema tu šta da se priča mnogo, po mom mišljenju se ugasila ljubav, udaljili smo se. Marina i ja smo u super odnosima, u kontaktu smo. Imamo dete, koje je nešto najsvetije u životu svakog. Odlučili smo oboje da je bolje da se raziđemo, to je danas savim normalno, nema potrebe za svađom i tenzijom. Ne ide, ne ide, imamo zdrav odnos, ni prva ni poslednja – izjavio je on za domaće medije.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x