Background adbanner
Background adbanner

Darko Lazić otkrio razlog raskida sa Marinom! “Nije ni prva ni poslednja”!

Objavio: RHT
11/06/2021 9:35 AM

Poslednjih dana u medijima se spekuliše o odnosu Darka Lazića i Marine Gagić, koji su potvrdili da su okončali svoju emotivnu vezu, a sada je pevač i otkrio razlog zbog kojeg su se rastali.

Darko Lazić-Foto: ATAImages

Darko i Marina imaju sina Alekseja, a poslednjih meseci najviše se spekuliše o njihovom odnosu, na koji su nedavno stavili tačku i oboje to potvrdili za domaće medije.

Pevač nije želeo puno da govori o ovoj temi, ali je istakao šta je najviše uticalo na to da se njihova veza okonča.

– Nema tu šta da se priča mnogo, po mom mišljenju se ugasila ljubav, udaljili smo se. Marina i ja smo u super odnosima, u kontaktu smo. Imamo dete, koje je nešto najsvetije u životu svakog. Odlučili smo oboje da je bolje da se raziđemo, to je danas savim normalno, nema potrebe za svađom i tenzijom. Ne ide, ne ide, imamo zdrav odnos, ni prva ni poslednja – izjavio je on za domaće medije.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x