Background adbanner
Background adbanner

Darko Lazić odlazi iz Srbije! Nakon raskida sa verenicom Marinom Gagić pevač pokreće novi biznis i seli se u inostranstvo!

Objavio: RHT
16/06/2021 10:22 AM

Pevač Darko Lazić nakon raskida sa Marinom Gagić rešio je da se odseli u Nemačku gde će pokrenuti novi biznis. 

Darko Lazić-Printscreen Instagram

Tim povodom se oglasila i njegova majka Branka Lazić i otkrila neke detalje iz njegovog života i odnosa sa nesuđenim snajkama, a ono što je nama zaparalo oči je njeno komentarisanje raskida između Marine i njenog sina.

Naime, Branka je istakla da je u kontaktu sa Marinom Gagić, sa kojom Darko ima sina, a nedavno je raskinuo sa njom.

– Marina je znala da će Darko otići još pre nego što ga je ostavila, znala je – otkrila je, možda i nesvesno, Branka.

Nakon ovih novijih saznanja može samo da se nagađa šta se tu sve dešavalo, ali Marini nije bilo svejedno da napusti Srbiju u potrazi za boljim životom i ostavi sve ovde. Svakako su tu i druge stvari preko kojih mlada Gagićeva nije mogla da mu pređe, a tiču se njegovih poroka i burnog načina života.

Ostaje da vidimo kako će ona reagovati na sve ovo.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x