Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

DARKO LAZIĆ KRALJ AFERA! Opet je zvezda KORONA žurke!

Objavio: RHT
23/04/2021 12:30 PM

Darko Lazić je veoma aktivam na društvenim mrežama ali isto tako i na korona žurkama.

Ovog puta se sam Darko pohvalio na soriju Instagrama kako mu kolega peva na uvce.

Darko Lazić-Foto:Printscreen/Instagram

Naime, ovog puta Darko nije pevao nego je bio gost na rođendanu svog prijatelja i kako se vidi na snimcima on je baš uživao u svakom trenutku.

On je već nekoliko puta uhvaćen kako se provodi po slavljima i privatnik proslavama iako je to zakonom zabranjeno zbog pandemije. On je sredinom marta prekršio mere kriznog štaba kad je naveče zatečen na jednoj korona žurki u Beogradu, gde je bilo 25 gostiju. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner