Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Darko Lazić iskreno o Marininom ODLASKU i POŽARU na grobu njegovog oca!

Objavio: RHT
06/05/2021 9:00 AM

Popularni pevač Darko Lazić poslednjih meseci intrigira javnost i teško je pohvatati sve teme i događaje čiji je bio glavni akter.

No, poslednje u nizu su priče da ga je verenica Marina Gagić napustila i sa njihovim sinom Aleksejem otišla u kuću svojih roditelja u Pećincima, te požar na grobu njegovog pokojnog oca Milana.

Naša ekipa pronašla je Darka u porodičnoj kući u Brestaču, gde je iskreno razgovarao sa nama o sktuelnim temama. Pomalo nervozan, ali više nasmejan, Lazić nam je otkrio šta se događa. O bivšoj supruzi Ani Sević je odbio da govori.

Ističe – Marina je otišla posle svađe, ali večeras treba da se vrati.

Darko Lazić-Foto:Printscreen

– Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe nema ni ljubavi – rekao je Lazić za Telegraf.

– Nisam ja neodgovaran pa da zbog toga imamo probleme. Jesam malo, ali ne baš toliko. Iskreno, ponekad razbacam stvari po kući .(smeh) Nemam pojma šta njoj smeta kod mene i šta mi zamera, to moraš nju da pitaš… – dodao je.

Lazić ističe da su priče o raskidu veridbe potekle iz sela jer ga pojedini meštani ne vole, iako on njih poštuje, i ističe da smatra da su pojedini ljubomorni na njega.

– Ne vole me svi u selu, verovatno neka doza ljubomore, sujete, nemam pojma baš. Nikad u životu se nisam sa bilo kim zamerio u selu, poštujem moje meštane i volim moje selo, ljude odavde, ali postoje ljudi neki… Ima nas raznih – ispričao je Darko, a zatim je progovorio i o nastupima tokom pandemije, odnosno, “korona žurkama”.

– Pevam, ubijam svaki dan, ne znam koliko pevača peva na tim korona žurkama, oni se uhvatili za mene! Bar da sam pevao, pa ajde. Odem kao gost, a gde god se pojaviš moraš uzeti mikrofon da otpevaš jednu, dve pesme, jer sam pevač. Druge pevače ne diraju, a Darko peva na korona žurkama… Kad je Darko u pitanju, od muve se pravi slon – rekao je pevač.

Pitali smo Lazića da li dobija bakšiš na žurkama gde je, kako kaže, “gost pa se lati mirkrofona”, kao i kako se snalazi da zaradi novac tokom pandemije.

– Dobijem bakšiš malo sutra… Ja sam čovek snalažljive prirode tako da imam svoj neki način da zaradim. Neću ništa da pričam o biznisu, ja sam čovek poljoprivrednik (smeh) – rekao je pevač.

Kako je nadavno pokrenuo novi projekat “Darkova kuhinja”, u sklopu kog na Jutjubu snima dok pravi obroke, pitali smo ga zašto su manje porcije i da li inače kuva za svoju porodicu.

– Ja inače spremam hranu na veliko, ali ono što slikam to su manje porcije. Spremam za svoju porodicu, prijatelje, ne volim kad neko drugi kuva. Kad ja skuvam znam a te to ono što ja volim i svidi se to uglavnom i drugima i nemam problem da spremam barem za sada – rekao nam je Darko i dodao da za sada nema zaradu od ovog projekta, ali da se možda nešto promeni u budućnosti.

Lazić o požaru na očevom grobu

Pevač je prokomentarisao i informaciju da je neko navodno namerno izazvao požar na mestu večnog počivališta njegovog oca Milana.

Foto:Printscreen

– Baba je zapalila sveću na grobu, a bila je okolo veštačka trava, to je sve napravljeno privremeno – počeo je Darko.

– Vetar je dunuo, zapalila se veštačka trava. Niti je ko zapalio iz osvete, nema ko da mi se sveti ni za šta, nikome ništa nisam ništa zgrešio u životu. Verovatno su te priče krenule iz sela, znaš kako ne voli te baš celo selo, ali dobro… – istakao je Lazić za Telegraf.

Foto:Printscreen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner