Background adbanner
calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE KUĆA NENADA MACANOVIĆA BEBICE! Pričao da je BIZNISMEN, da radi u očevoj firmi, a sada isplivala prava istina! (FOTO) “TRAŽIO MI JE GOLE FOTKE DA BI SE SAMOZADOVOLJAVAO! NIJE HTEO DA PLATI” Nova Janjuševa devojka ŠOKIRALA: “Devito nije hteo da skida fantomku ni dok smo…!” NOVAK RASTURIO NADALA! Najbolji teniser sveta pokazao ko je glavni, Rafa pognute glave napustio teren! Nadal protiv Novaka na ruci nosi sat od čak 1.200.000 evra i samo 11,5 grama! NAPADNUTA ĆERKA RIJALITI UČESNICE! Drama ispred škole, u sve umešan Ivan Marinković ANITA STANOJLOVIĆ U PROBLEMU! Od kako se pročulo za raskid nje i Anđela Rankovića, menja priču i izmišlja razloge JOŠ JEDAN SKANDAL U PARIZU! Brazilska plivačica izbačena sa Olimpijskih igara, a razlog će vas šokirat! (FOTO) NOVAK POKOSIO NADALA U PRVOM SETU! Najbolji teniser dominirao nad Špancem, Rafa ne zna šta ga je snašlo! SVI JURE NA HYPE TV POSLE RIJALITIJA: “ZNAJU GDE TREBA DA IDU!” Finalistkinja otkriva zašto učesnici MASOVNO prelaze na Hype televiziju po završetku svake sezone (VIDEO) SADA JE SVE JASNO! Ben Aflek potvrdio glasine da se razvodi od Dženifer Lopez?! A evo i kako HITNO OGLAŠAVANJE MENADŽERA ACE LUKASA! Saša Mirković otkrio sve o zdravstvenom stanju pevača “UGAĐA MI U SVEMU, RAZMAZIO ME JE!” Tanja Savić iznela istinu o vezi sa Muhamedom, pa progovorila o svadbi! VELIKA TEMPERATURNA PROMENA! Evo kakva vremenska prognoza vas očekuje u avgustu! ZORANA I DAMIR VEĆ IMAJU 100.000 EVRA OD DRŽAVE! Srpski miks u streljaštvu sutra puca za najveću novčanu nagradu u istoriji naše zemlje! UBOD KOMARCA MNOGO SVRBI I NERVIRA! Evo malog trika uz pomoć kog voća svrab odmah nestaje VELIKO SLAVLJE U PORODICI RAJKOVIĆ! Čestitke stižu sa svih strana, a evo šta je povod! (FOTO)

FRKA U BRESTAČU?! Darko Lazić izgoreo od besa zbog majke i njenog novog muža!

Objavio: RHT
29/07/2024 9:36 AM

Darko Lazić besni zbog majke i očuha?!

Darko Lazić javno je izneo svoj stav o udaji majke Branke. I dok čaršija bruji o mogućoj trudnoći njegove sveže udate majke pevač ludi i nervira se.

Foto: Hype TV

Naime, od kako se saznalo da su se Branka i njen partner Dragan venčali, te da postoje šanse da je Lazićeva u drugom stanju, Darko je otkrio kako gleda na to.

Darko Lazić besni zbog majke i očuha?!

– Prvi sam rekao majci posle smrti moga oca da treba da nastavi svoj život dalje i da ću da je podržim. Posle tri, četiri godine se pojavio Dragan s kojim je Branka u vezi. Ja sam podržao, sve dok se volite i čuvate. Samo mi je malo zasmetalo kada sam se ja provlačio kroz njihovu priču. Rekao sam da vode svoj život i da rade šta hoće, ali ne preko mene. Jer sam ja javna ličnost i da se ne provlače preko mene – objašnjava Darko i nastavlja.

Ja sam s njim skroz okej, malo sam se bio naljutio, rekao sam i njemu to. „Nemoj da nastavljamo tako, da kvarimo odnos. Ako čekate dete, venčali se, ne moraju novine da pišu o tome, vi niste javne ličnosti“. Moja majka je meni sve na svetu i broj jedan. Moja svetinja i biće mi uvek najbitnija na svetu. Ali imam prava da kažem ono što mi zasmeta – rekao je pevač.

I tako potvrdio nagađanja da se naljutio. A kako se šuškalo i jedan od razloga ljutnje je jer mu majka nije rekla za venčanje. Jer je on tada bio na letovanju.

Podsećanja radi, Darkov otac je preminuo u decembru 2020. godine usled komplikacija posle operacije smanjenja želuca. Inače, pevač je uplovio u brak sa Katarinom sa kojom čeka dete. Dok iz prethodnog braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu. A iz vanbračne veze sa Marinom Gagić ima sina Alekseja.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/alo/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner