Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Darko je ostavio! Marina mu ovo neće oprostiti!

Objavio: RHT
04/06/2021 7:17 AM

Darko Lazić ponovo se razišao sa verenicom Marinom Gagić. Oni su zajedno trebali da idu na rođendan Aleksandre Mladenović, međutim pevač je u poslednjem momentu odlučio da ide sam.

Darko Lazić-Foto:Printscreen Instagram

“Marina se spremala da krene sa njim na rođendan, međutim on joj je u poslednjem momentu rekao da ide sam. Tad je nastao haos, ona je ponovo pokupila svoje stvari i otišla kod roditelja. Tome je prethodila svađa jer mu je ona ponovo nešto ljubomorisala, rekao joj da ne želi da mu kvari veče i da neće da je vodi. Celu noć mu je slala poruke ali on
joj nije odgovarao, preko ovoga mu neće preći”, kaže izvor blizak Gagićevoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner