Background adbanner
Background adbanner

Darko je ostavio! Marina mu ovo neće oprostiti!

Objavio: RHT
04/06/2021 7:17 AM

Darko Lazić ponovo se razišao sa verenicom Marinom Gagić. Oni su zajedno trebali da idu na rođendan Aleksandre Mladenović, međutim pevač je u poslednjem momentu odlučio da ide sam.

Darko Lazić-Foto:Printscreen Instagram

“Marina se spremala da krene sa njim na rođendan, međutim on joj je u poslednjem momentu rekao da ide sam. Tad je nastao haos, ona je ponovo pokupila svoje stvari i otišla kod roditelja. Tome je prethodila svađa jer mu je ona ponovo nešto ljubomorisala, rekao joj da ne želi da mu kvari veče i da neće da je vodi. Celu noć mu je slala poruke ali on
joj nije odgovarao, preko ovoga mu neće preći”, kaže izvor blizak Gagićevoj.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

2 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x