Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Darka umalo ubio kvazi doktor!

Objavio: RHT
19/05/2021 7:00 PM

Mnoge javne ličnosti bile su žrtva lažnog doktora Save Kneževića, a među njima i Darko Lazić. Neki su ga reklamirali, a za uzvrat besplatno dobijali estetske zahvate poput punjenja usana hijaluronom, sređivanje nosa i jagodica. Međutim Darko nije išao na tretmane ulepšavanja, kao što su to činile Jelena Krunić i Aleksandra Subotić, već na terapije
pomoću kojih je otklanjao bol, nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo.

“Darko se nakon tih terapija osećao užasno loše, zdravstveno stanje mu se pogoršalo i njegov doktor odmah ga je savetovao da prestane sa tim”, kaže izvor.

Na Instagram stranici Kneževićeve ordinacije 2019. godine osvanula je i slika poznatog pevača Darka Lazića, koji je takođe bio Savin pacijent.

“Dragi naš Darko je razumeo moderne tehnike rešavanja bola”, pisalo je u objavi.

Ovaj lažni doktor radio je punih pet godina u centru Beograda, a za sve se saznalo tek kada su žene, koje su koristile njegove usluge, izašle u javnost sa svojim iskustvima. Mnogima su nakon što ih je sređivao kvazi doktor i njegova majka, po struci cvećarka, otpale usene, izdeformisale grudi i zaradile su mnoge infekcije. Nakon toga je, prema izveštavaju medija, skinuta tabla ordinacije, a on je nestao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner