Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Dara se skinula gola! ISPROZIVALI JE: “Krmačo fotošopiraš se”!

Objavio: RHT
07/05/2021 10:00 AM

Dara Bubamara nakon što je okačila fotografije iz Dubajia gde na jahti pozira u kupaćem kostimu krenula je lavina negativnih komentara. Dok su je neki hvalili kako je smršala i nikad bolje nije izgledala, drugi su je napali kako se fotošopira.”Bolje da vežba nego što smanjuješ struk i noge”, “Skine se gola bree Krmačo”, “Kad bi takva riba bila i uživo bilo bi vrh, šta se fotošopiraš kao da smo mi budale “, samo su neki od komentara upućenih pevačici. Dara se trudi da obriše sve ružne reči koje joj pratioci upućuju, ali ne stiže. Očigledno da je pogađaju hejterski komentari i da je pogađaju uvrede na račun njenog fizičkog izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133