Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

DARA OBJAVILA FOTKU IZ KREVETA SA 24 GODINE MLAĐIM TONIJEM!

Objavio: RHT
15/04/2021 11:00 AM

Pevačica Dara Bubamara ne krije da joj prija veya sa 24 godine mla]im Tonijem a sada je pevačica objavila fotografiju iz kreveta. 

Dara Bubamara-Foto:Printscreen

Dara svakodnevno izveštava svoje pratioce na Instagramu o svim aktuelnostima iz svog luksuznog života. Kako je poznata po svojoj energiji i trošenju novca, pevačica se ne libi da objavi i intimne trenutke iz kreveta sa svojim mlađanim dečkom Tonijem.

Ona se trenutno nalazi u Dubaiju, a mnogi su pomislili da je i Toni sa njom s obzirom na pomenutu fotografiju koju je Dara objavila.

Dara Bubamara-Foto:Printscreen/Instagram

Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner