Background adbanner
Background adbanner

Dara iskopirala koleginicu! Ukrala joj ideju!

Objavio: RHT
14/06/2021 6:32 PM

Dara Bubamara iskopirala je pevačicu Minu Heart, koja je još pre mesec i po dana snimila spot za pesmu “Štikle” u identičnim pantalonama koje je Dara nosila pre neki dan na nastupu u Beogradu.

Mina Heart i Dara Bubamara-Foto:Printscreen

“Mina je zamerili kreatoru što je pantalone prodao i Dari Bubamara jer je želela da njen stajling bude jedinstven. Taj komad je baš upečatljiv i nije ga lako ne primetiti. Dara je te iste pantalone nosila i u jednoj emisiji, a oko vrata je stavila skoro identičnu ogrlicu kao Mina. Ona tek gradi karijeru i teži ka tome da bude jedinstvena”, kaže izvor blizak Mini.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x