Background adbanner
Background adbanner

Dara Bubamara o Toniju: On ima 45, a ja 25!

Objavio: rht
07/06/2021 11:51 AM

Folk pevačica Dara Bubamara otkrila je da ne smatra da su godine bitne za emotivni odnos dvoje ljudi, te je otkrila kako se slaže sa svojim dečkom Tonijem.

Dara Bubamara-Foto:Printscreen Instagram

Otkako su u vezi, folkerka i njen dvadeset jednu godinu mlađi dečko, uvek su zanimljivi javnosti, prvenstveno zbog razlike u godinama, ali i zbog “turbulentnog” odnosa.

Dara Bubamara i Toni-Foto:Printscreen

Njih dvoje umeju često da se otprate na društvenim mrežama zbog sitnih čarki, te je pevačica nekoliko puta demantovala navode da nisu zajedno.

Dara Bubamara i Toni-Foto:Printscreen

Ono što je sada istakla, gostujuči u emisiji “Premijera Vikend Specijal” jeste to da je velika razlika u godinama između partnera svuda, sem u Srbiji, normalna pojava.

Dara Bubamara i Toni -Foto:Printscreen

 On ima u glavi 45, a ja 25 (smeh). Meni to nije bilo bitno, stvarno. To je normalno u svetu, naravno da je kompliment, ali niko ne priča o godinama, to je ljubav. Jedino je u Srbiji tabu. A u stvari privatno, neke žene koje nisu javne ličnosti, jao, jao… Mene je baš briga za druge, ja radim šta hoću i šta želim, to je ključ mog uspeha. Ja nikad nisam živela lažno – rekla je Dara.

Izvor: Telegraf

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x