Background adbanner
calendar

Subota 20. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Da li to Amerikanci CENE SRBIJU VIŠE NEGO FIBA?! Američki novinar se oglasio povodom PROGNOZE za Olimpijske igre STRAŠNA GRMLJAVINA U BEOGRADU! Nevreme je POČELO, a u OVOM GRADU je slika kao iz NAUČNO-FANTASTIČNOG FILMA “ZVEZDAN JE PROKOCKAO SVE ŠTO JE IMAO, MAHOM ANINO!” Kačavenda je ovako pričala o Slavniću i Ani: “Postao je JEZIV kad se VRATIO IZ ZATVORA!” OPASNO NEVREME KOD GORNJEG MILANOVCA! Grad je počeo da TUČE, budite OPREZNI! Sanja Maletić dobila dete u 52. godini, a evo šta je KUPILA ZA ĆERKICU! Slika iz doma pevačice TOPI SRCA! NAGRADNA IGRA! Saša Mirković se oglasio OVIM PITANJEM! Onaj ko da TAČAN ODGOVOR dobija specijalan poklon (FOTO) BRUTALNA PORUKA SITI! Neće joj biti dobro! Janjuš udario žestoko, Aneli ostala zabezeknuta:”Nisi neka riba video sam te na finalu, dobila si u kukovima” BOLESNA KEJT MIDLTON BRUTALNO PONIŽENA NA VIMBLDONU! Teniser bio nepristojan prema njoj!? “TO ŠTO DESINGERICA RADI JE ŽALOSNO” Tamara Milutinović ekskluzivno za HYPETV u Crnoj Gori PUN MESEC NASTUPIĆE 21. JULA! Kreće srećna faza za ova tri horoskopska znaka! PREPISKA NENADA ALEKSIĆA I BIVŠE ŽENE! Kako će Miona reagovati na ovo! ŠOK! MINA NAUMOVIĆ POKAZALA BRUTALNO TELO ČETIRI MESECA NAKON POROĐAJA! Rešila se viška kilograma, pa obukla kupaći! (FOTO) OTIMAČINA NA ESTRADI! Ovaj kolega mu stalno krao ženske! Ovo je istina o pevačicima ANA RANKOVIĆ EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE”! Terapeut otkriva kako su danas deca roditelji svojim roditeljima?! VRELE FOTKE NIVES CELZIJUS! Pokazala obline pa poručila: “Fali mi još jedan…” CURE INFORMACIJE IZ ISTRAGE Atentator na Trampa sve posmatrao iz drona

NOVA AFERA DRMA ESTRADU! Svi detalji o golim fotkama! Pevačica nikad brutalnije:”To je bila nameštaljka zbog para, ne verujem više…”

Objavio: RHT
20/07/2024 11:39 AM

Dara Bubamara o aferi

Dara Bubamara je iskreno progovorila o skandalu koji je nastao kada su se pojavile njene gole fotografije. Pevačica je otkrila sve detalje vezane za njen život.

Foto: Hypetv

Pa je došla čoveče sa puta, mrtva umorna, popila lek za spavanje, nije mi do života. Pevala tri dana. Na primer Tuzla, Švajcarska, Posušje. Znaš li šta je to? Nemoguća misija. I ja dođem kući posle takvog puta i tu sam se čula sa nekim dečkom, i ovo ono. Mi smo se tu dešto dopisivali. I ja, onako, ne vidim ništa i ja umesto da pošaljem njemu, ja pritisnem na story. I to je neki bezvezni snimak, nije ništa strašno. Bitno je da sam ja svuda na svakom snimku sama. I ja sam tu ugasila telefon slučajno i vičem joj, majko moja, pomozi mi, molim te, majko, pomozi – priča i dodaje:

Dara Bubamara o aferi

Ugasim telefon, glupača. Ja ga upalim. I ono, ne znam, to je možda lupam, ako je možda bilo minut, nije ni toliko na storiju ali su svi uzeli skrinove. Ja ugasim telefon i spavam. Kad ujutru poruka milijardu. Jaoj Daro, pa savetuju me, pa reci da je to hakovano, pa kaži da je to namontirano, da to nije tvoja glava, da to nije ovo, ono. Brate, neću to. Ja ovako stala razmišljam, uvek sam bila iskrena, uvek sam imala, što se kaže, hrabrosti. Tako je. Ma reći ću istinu. Ja rekoh ljudi, malo sam tu, nisam htela da kažem slala, vežbala sam nešto i pritisnula sam pogrešne dugme. Svi su rekli, svaka ti čast – govorila je Dara za Telegraf. pa je poručila:

-Pre ovoga su bile nameštaljki. To je uradio čovek kom sam ja pomogla. Dala sam mu 80.000 evra, možda i 100.000. Namestili su mi te neke slike, da sam ja bila šokirana. A namestili su u novinama kako sam ja slala nekom fudbaleru. A on je imao moj icloud. Tako da sam to Milanu objasnila tada je Milan je stao uz mene. To je bila nameštaljka zbog para. Ne verujem više nikom – kaže Dara.

Hypetv.rs/Telegraf.rs S. S.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner