Background adbanner
Background adbanner

DARA BUBAMARA BEZ BLAMA PROGANJALA FILIPA PLEJNA PO BEOGRADU

Objavio: RHT
30/03/2021 8:00 AM
Dara Bubamara – Foto: Printscreen

“Dara je dramila pred ulazom, molila je da je puste samo na pet minuta da vidi Plejna i da ga pozdravi. Kako je obezbeđenje bilo neumoljivo, povisila je ton i rekla: “Da li vi bre znate ko sam ja? Ja sam Dara Bubamara, najverniji Plejnov klijent, obožavam ga”, vikala je pevačica

Dara Bubamara pokušala je da dođe do svog omiljenog dizajnera Filipa Plejna tokom njegove prošlonedeljne posete Beogradu.

Čim je čula da je nemački modni kreator u glavnom gradu, ona je pohitala da ga upozna. Kako navodi naš sagovornik, koji je blizak s folk pevačicom, Bubamara je videla na Instagramu u kom restoranu ruča Plejn pa je zapucala direktno na ovo luksuzno mesto, gde je bilo dozvoljeno samo prisustvo dizajnera, njegove devojke ekipe, kuvara i konobara.

Inače, Dara Bubamara je više puta u javnosti nosila njegove komade, koji su prepoznatljivi po printu lobanje ukrašene kristalima, pa je i prilikom jurnjave za njim na sebi imala upravo njegove modele.

Dara Bubamara – Foto: Instagram

Dara je stigla ispred restorana dok je Plejn bio unutra. Mislila je da će uspeti da uđe jer je poznata pevačica, ali joj obezbeđenje to ipak nije dozvolilo. Objasnili su joj da restoran zvanično ne radi zbog odluke mere štaba, a i da je radio, svakako je ne bi pustili, pošto je u njega moguće ući, samo ako je prethodno rezervisala sto, na koji se čeka nedeljama unapred.

 Restoran je bio otvoren samo zbog Plejna i njegove devojke i nekoliko njegovih bliskih saradnika. To je svakako bilo protiv epidemioloških mera u tom trenutku, ali je nekako sve sređeno u poslednjem trenutku. Na meniju su bili najskuplji specijaliteti i vina, kreator nije žalio para. Hteo je po svaku cenu da ruča baš u tom restoranu, pre zvaničnog susreta sa predsednikom Vučićem – priča izvor i dodaje

– Dara je dramila pred ulazom, molila je da je puste samo na pet minuta da vidi Plejna i da ga pozdravi. Kako je obezbeđenje bilo neumoljivo, povisila je ton i rekla: “Da li vi bre znate ko sam ja? Ja sam Dara Bubamara, najverniji Plejnov klijent, obožavam ga. Meni bre daju šampanjac i poseban tretman kod njega u radnji u Beču, a vi me ne puštate? Hoću da ručam i pozdravim Plejna, pustite me odmah!” – vikala je pevačica.

Međutim, u svojoj nameri nije uspela, pa je psujući, besno sela u svok mercedes i odjurila za Novi Sad.

Kako mediji saznajui, Bubamarin cilj je bio da upozna dizajnera i da se slika sa njim za Instagram, kao i da razgovaraju o saradnji. Njoj je velika želja da joj Plejn uradi kostime za koncert u Areni, koji planira.

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x