Background adbanner
Background adbanner

Dao sam sve što sam mogao, ALI NEĆU DA BUDEM PAPUČA: Gastoz otvoreno o vezi sa Naidom! Priznao ZBOG ČEGA JE VARAO DEVOJKE! (VIDEO)

Objavio: rht
08/06/2021 2:00 PM

Jedan od najpoznatijih jutjubera Nenad Marinković Gastoz bio je gost premijerno u emisiji ,,Red Zone“ na Hype Tv-u, a tom prilikom je u razgovoru sa voditeljkom Katarinom Ristić otvorio dušu i ispričao šta je sve promenio u svom životu da bi opstao sa devojkom koju voli.

Nenad Marinković Gastozz-Foto:Hype

,,Promenio sam ishranu“ – rekao je Gastoz kroz smeh, a onda priznao zašto je svaku devojku prevario, uključujući i bivšu verenicu Naidu Gadžo.

,,Zato što tako pokušavam da suzbijem tugu, o tome sam i ja razmišljao. Ja i ti se posvađamo na krv i nož, a ja ti sve dao. I onda se desi neka glupa svađa, koja postane mnogo velika i onda bude ono ,,’Ajde ćao“. I ja iz tog gneva napravim glupost da bih se ja osećao bolje.

Katarina Ristić-Foto:Hype

Na pitanje voditeljke sa kojom devojkom mu je bilo najlepše nije želeo konkretno da odgovori, ali je ipak morao.

,,Zbog Naide mi je žao, nismo zajedno. Dao sam sve što sam mogao. Neću sada da ispadne da sam papuča. Ali, ja jesam najveća papuča na svetu, priznajem – rekao je Gastoz.

Nenad Marinković Gastozz-Foto:Hype

Nenad je objasnio po kojim kriterijumima traži srodnu dušu, ali i šta je po njegovom mišljenju definicija ljubavi.

,,To je kada devojka prihvati ono što ja jesam. Ja sam manipulator, ja svaku devojku testiram da vidim koliko može da pokaže zube. Jer, ako mi se stalno smeška, ja to ne volim. Volim kada neko ima jak karakter. Ne zanimaju me lepe i glupe. Kad si lepa i pametna, onda me vrtiš oko malog prsta. Obožavam odbijanje sa kratkim fitiljem“ – rekao je Gastoz.

Detaljno o ovom razgovoru možete pogledati u nastavku.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x