Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

ĐANI SE OTARASIO VILE KOJA ĆE DA SE RUŠI: Slađa besna!

Objavio: RHT
20/01/2023 11:30 AM

Folker Radiša Trajković Đani, poznat po svom muzičkom talentu, pre godinu i po dana prodata je njegova luksuzna vila na obali Save, vredna pola miliona evra.

Foto: Printscreen

Ovaj objekat predstavlja arhitektonsko čudo, iako je bio predviđen za rušenje zbog nedostatka građevinske dozvole. Folkerova supruga Slađa potvrdila je da vila više nije u njihovom vlasništvu, ali nije želela da daje detalje o prodaji ili legalizaciji objekta u koji je Đani uložio svoje bogatstvo.

Đani je verovatno odlučio da se reši vile nakon što je bezuspešno pokušao da dobije građevinsku dozvolu, iako je imao poznanstva i novac. Kao i većina drugih nekretnina uz Savu, i njegova kuća je bila podignuta bez dozvole, i bila je prikazana kao primer izgradnje “divljih kuća” u tom delu grada. Mediji su preneli da vila vredi 250.000 evra, ali njena vrednost se procen, ali njena vrednost dostiže i do pola miliona jer je Đani u nju mnogo ulagao i dograđivao je sve vreme, radeći je za svoj gušt.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner