Background adbanner
Background adbanner

ĐANI DOMAĆIN U NARKO RESTORANU! (VIDEO)

Objavio: rht
25/04/2021 10:29 AM

Ugostitelj P. B. (43) iz Srbije, koji drži restoran u Beču, koji je veoma popularan među gastarbajterima, uhapšen je sa više od pet kilograma droge i oružjem, javljaju austrijski mediji.

Foto:Printscreen/YT

Navnodno je u pitanju restoran “Semendria”, a u tom lokalu su navodno često gostovale srpske estradne zvezde, među njima i folk pevač Radiša Trajković Đani koji je snimao prilog u “svom restoranu” u Beču.

Naime, 2017. godine voditelj Ognjen Amidžić snimao je prilog za emisjiu “Ami G šou” i bio je u pomenutom restoranu, koji se povezuje sa ovim slučajem, a kao domaćin ugostio ga je Trajković koji mu je pokazao i ceo lokal.

– Moja kafana, moram da se borim za decu, za familiju… Imamo par restorana, moram pomoći kad se radi, da pomažemo konobarima, pečemo prasiće… Jedna je “Semendria” – rekao je tada Đani i pokazao Amidžiću prase koje se peče na ražnju.

– Dolaze naši, stranci, svi, iz cele bivše Jugoslavije ludi – rekao je tada Trajković i dodao da je on “gazda i konobar” u pomenutom objektu.

Ovim povodom kontaktirali smo Đanija, njegovu suprugu Slađu, zvali smo i kontakt telefon na zvaničnim stranicama pomenutog restorana, ali do objavljivanja teksta niko nije odgovarao na naše pozive.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x