Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO)

Danas oblačno i toplo! Vremenska prognoza za 29. februar!

Objavio: RHT
29/02/2024 10:21 AM

Danas oblačno i toplo!

Danas oblačno i dalje toplo vreme za ovaj period godine, a u košavskom području i vetrovito. Slaba kiša, uglavnom pre podne i sredinom dana, očekuje se ponegde u zapadnim, južnim i istočnim predelima Srbije. Duvaće slab  i umeren južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura od 5 °С dо 11 °С, a najviša dnevna do 20°С.

Danas oblačno i toplo!


Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, februar je poseban mesec, poznat po svojoj promenljivosti, a i najkrači je mesec u godini.

– Ako tokom februara lepo vreme izmami muve, veruje se da će mart biti hladan i da će ih “podaviti”, tj. da će ih hladnoća uništiti.

– Postoji verovanje da je bolje videti gladnog vuka u polju tokom februara nego čoveka u košulji, sugerisajući da toplo vreme u februaru nije dobar znak.

 – Ako se mačka tokom februara sunča, očekuje se da će se martovsko vreme vratiti na hladno, te će se mačka ponovo sklupčati uz peć.

– Veruje se da ako cveće procveta na praznik Svetog Jevtimija, doći će do mraza na Cveti.

-Kiša na Svetog Trifuna navodno predskazuje dobru godinu za šljive.

-Ako je na Sretenje toplo i sunčano, zima će se verovatno odužiti, sa snegom u martu.

-Ko se rodi u ovom mesecu treba da zna da mu je ujedno to i najsrećniji mesec u godini. Tada će mu sve polaziti za rukom i imaće mnogo napretka.

-Osobama rođenim u februaru učenje ide od ruke, pa često postaju viđeni ljudi i intelektualci. Vole da putuju i upoznaju ljude. 

-Što se zdravlja tiče bolovaće od nogu, očiju i zuba. 

Hypetv.rs/A.Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner