Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smejale smo se do jutra” OPROŠTAJNA POSETA! Vučić primio ambasadore Kanade i Švajcarske (FOTO) GRMILICA! Luna Đogani nakon dva porođaja pokazala šta poseduje! Preplanula i mokra, blista (FOTO)

DANAS MOGUĆE NEPOGODE! Oglasio se RHMZ još rano jutros!

Objavio: RHT
24/06/2024 8:31 AM

Hitno oglašavanje RHMZ!

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je meteorološko upozorenje u 04:40 časova jutros.

foto: pinterest/printscreen

RHMZ je upozorenje izdao za područje Srbije na grmljavinske nepogode.

Do kraja meseca zadržaće se nestabilno vreme, sa čestom pojavom grmljavinskih nepogoda sa intenzivnim pljuskovima, gradom i olujnim vetrom, danas sa većom verovatnoćom pojave na jugozapadu i jugu Srbije, a od sutra ponovo i u ostalim krajevima.

Za konkretne lokacije izdavaćemo hitna upozorenja jedan do dva časa unapred. Na snazi je i upozorenje za područje Beograda na grmljavinske nepogode. 

Do kraja meseca toplo, nestabilno i sparno, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom koji u pojedinim delovima grada ponovo mogu biti intenzivniji uz grad i olujni vetar.

Hitno oglašavanje RHMZ!

Narandžasti meteoalarm usled rizika od pojave nepogoda preliminarno je izdat za područje Beograda, a za konrektne lokacije izdavaćemo hitna upozorenja jedan do dva časa unapred.

25.06.2024. Utorak: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, toplo, sparno i nestabilno sa povremenim pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i grmljavinske nepogode sa jakim pljuskom, gradom i olujnim vetrom. Van oblačnih razvoja vetar će biti slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak istočnih pravaca. Najniža temperatura od 17 do 21 °S, a najviša od 29 do 33 °S. Upozorenja: Tmax ≥ 32 stepeni, verovatnoća 80%. Lokalna pojava grmljavina sa gradom i količinom padavina ≥ 20 l/m² u periodu do 3h, verovatnoća 80%..

26.06.2024. Sreda: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, toplo, sparno i nestabilno povremenim pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i grmljavinske nepogode sa jakim pljuskom, gradom i olujnim vetrom. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 16 do 21 °S, a najviša od 28 do 32 °S. Upozorenja: Tmax ≥ 32 stepeni, verovatnoća 70%. Lokalna pojava grmljavina sa gradom i količinom padavina ≥ 20 l/m² u periodu do 3h, verovatnoća 80%.

27.06.2024. Četvrtak: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, toplo, sparno i nestabilno sa povremenim pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i grmljavinske nepogode sa jakim pljuskom, gradom i olujnim vetrom. Vetar slab, u skretanju na zapadni i severozapadni pravac. Najniža temperatura od 16 do 21 °S, a najviša od 28 do 31 °S. Upozorenja: Lokalna pojava grmljavina sa gradom i količinom padavina ≥ 20 l/m² u periodu do 3h, verovatnoća 80%.

Hypetv.rs/rts/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner