Background adbanner
Background adbanner

“PLAKALA SAM TE NOĆI, BILO MI JE DVADESET I KUSUR GODINA…”: Ceca se emotivnim rečima prisetila uspomena koje su joj OBELEŽILE ŽIVOT

Objavio: RHT
16/06/2022 7:30 PM

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović objavila je snimak svog koncerta na Marakani, koji je održan 15. juna 2002. godine, pre tačno 20 godina.

Foto: Instagram

Koncert na Marakani je nosio naziv “Decenija” po tadašnjem poslednjem Cecinom albumu, pa otuda i dobio ime u narodu “Koncert decenije”.

Foto izvor: Printscreen Youtube/SvetlanaCecaRaznatovicCecaMusic

Ceca je ponela dve odevne kombinacije o kojima se i danas priča, a koje su bile delo domaćeg dizajnera Zvonka Markovića.

Foto izvor: Printscreen Youtube/SvetlanaCecaRaznatovicCecaMusic

Prva haljina bila je u zlatnoj boji i nosila je naziv “hobotnica” zbog resa koje je imala, dok je druga bila u crna, a otkrivala je polovinu Cecinog tela.

Pevačica je otkrila kako se sada oseća i šta je radila u noći kada je veliki koncert na Marakani održan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Bilo mi je dvadest i kusur godina i plakala sam te noć, ali od sreće zahvaljući vama. Uspomena za ceo život, nešto što se ne zaboravlja. Godine prolaze, uspomene ne blede. Naprotiv, još više ponosna na ono što smo zajedno stvorili, ono što obeležava moj život, a vi ste deo toga. Hvala – napisala je folk zvezda.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x