Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO) HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija

„DALILA NE VOLI CARA, ONA NE VOLI NI SVOJU PORODICU!“ Dejanov otac za Hype OTVORENO o bivšoj snajki, nije ŠTEDEO REČI!

Objavio: RHT
11/07/2022 5:25 PM

Nakon finalne veceri “Zadruge 5” pobedu je odneo Dejan Dragojević.

Za portal Hypetv.rs govorio je njegov otac Goran Dragojević. On je ovom prilikom otkrio da li je očekivao Dejanovu pobedu, prokomentarisao Dejanov i Dalilin odnos, a i otkrio sinovljeve planove nakon izlaska iz rijalitija.

FOTO: Hype

 

Da li ste očekivali Dejanovu pobedu?

Očekivao sam i nisam. Presudila je Dejanova iskrenost za pobedu i borba. Sa kakvim zlom je živeo ja ne mogu da poverujem u to.

Kako ste slavili, gde ste otišli posle pobede?

Sinoć smo slavili, pošto je on ostao poslednji mi smo ga čekali i smrzli smo se. Dejan, David i Biljana su otišli u Veternik,a ja sam otišao svojoj kući.

Kako su reagovali Biljana i David na pobedu?

Baš su bili oduševljeni i srećni.

Dalila i Dejan su bili jedno pored drugog, čekalo se proglašenje, šta ste mislili u tom trenutku da li je postojala mogućnost da možda ona pobedi?

Ma nije kakva mogućnost, ja ne znam ko bi za takvu osobu glasao kakav je ona primer dala.

Kako biste vi reagovali da je ona pobedila?

Bio bih jako razočaran.

Da li bi moglo da bude pomirenja između njih dvoje?

Ne nema šanse, njih dvoje se neće nikada pomiriti.

Da li Vam je rekao Dejan na šta će potrošiti novac?

Ima ideju, hoće da uloži u biznis, hoce ugostiteljstvom da se bavi, hoće da otvori „šiša bar“, to mu je želja.

Da li ste se čuli sa Dalilinim tatom? Da li ste u kontaktu?

Poslednji put smo se čuli kada se ona smuvala sa Filipom, posle toga se više nismo čuli. Više nismo imali potrebu da se čujemo, on je dobar čovek, ali ne znam više o čemu bismo pričali.Video sam Dalilu uživo, ali kao da je nisam video, nije prišla nikome da se javi. Tedi je kod mene još uvek. Dalila i Biljana se ne mirišu uopšte.

Kako komentarišete ljubav između Dalile i Cara?
Jao stvarno ne znam. Ne verujem da ga voli. Dalila ne voli nikoga, ona ne voli ni svoju porodicu. Ona voli samo psa Tedija nikoga više.

U kakvim ste odnosima sa Biljanom sada?

Pa zagrlili smo se i poljubili samo zbog Dejana, zbog Dejana sve. Ali ja neću ići u Veternik, Dejan će doći kod mene.

Razgovarao: STEFAN USILJANIN

Pročitajte i: DEJAN DRAGOJEVIĆ: “ODVRATAN JE OSEĆAJ BITI PORED DALILE”

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner