Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

DALILA JE NULA! Ekskluzivno! Kristijan Golubović URNISAO Dragojevićku! (VIDEO)

Objavio: RHT
23/02/2024 7:15 PM

Dalila je nula!

Kristijan Golubović definitivno je jedna od najintrigantnijih ličnosti na čitavom Balkanu.

On je bivši kriminalac koji je stekao reputaciju još davnih 90ih godina prošlog veka.

Dalila je nula!

Foto: Hypetv

Vremenom se okušao i kao rijaliti učesnik, voditelj, te stekao veliku popularnost.

Golubović je poznat kao žestok momak sa beogradskog asfalta, kojem ne predstavlja problem da otkrije svoje mišljenje na razne teme.

Vredna ekipa HYPE televizije srela se sa Kristijanom u jednom prestoničkom kafiću, kako bi snimili ekskluzivni intervju.

Foto: Hypetv

On je nedavno postao otac po četvrti put, a priznao nam je da mnogo pomaže svojoj ženi Kristini oko bebe.

Pokušava da nadoknadi ono što je propustio u odrastanju svoje dvoje najstarije dece.

Morali smo da se dotaknemo i ličnosti iz sveta rijalitija, a Kristijan nije imao dlake na jeziku ni na ovu temu.

Foto: Hypetv

Dotakli smo se i Dalile Dragojević, kojoj trenutno „preti“ robija zbog kršenja zakona.

Kristijan smatra da Dalila ima ogromnu moć manipulacije, te da ume da prikaže i svoj najgori postupak kao nešto pozitivno.

Iskritikovao je njeno dosadašnje ponašanje u rijalitiju. On ne može da poveruje da ona i dalje ima fanove koji je „giftaju“, nakon svega što je uradila.

Foto: Hypetv

Izjavio je i: „Dalila je nula kao žena“, zbog svog „taloga koji je isplivao iz nje“ u dosadašnjem ponašanju.

Spomenuli smo i mnoge druge rijaliti ličnosti, a Kristijan je bio nemilosrdan prema svima, zato ne propustite da pogledate ovaj intervju.

Premijeru ekskluzivnog intervjua pogledajte ispod.

Hypetv.rs/ D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner