Background adbanner
calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANU KULIĆ VADE IZ MORA! Nije mogla ni da nasluti šta će joj se desiti, ŠOK! O BAHAĆENJU I NOVCU! Srpski vuk sa Vol strita u emisiji “Male stvari” sa Snežanom Dakić EMINA JAHOVIĆ PRE SVIH OPERACIJA! Sa 21 godinu operisala ovo, a evo kako je izgledala! (FOTO) SMRŠAĆETE DO 5 KILOGRAMA ZA SAMO PET DANA UZ OVAJ ČAROBNI NAPITAK! Jeftin je, priprema se za minut, a topi salo neverovatno SAVET ZLATA VREDAN! Ovo je način da manje trošite novca na račune, obavezno isključite jednu stvar! TUGA U DOMU ANELI AHMIĆ! Sita objavila srceparajuću fotku IVAN MARINKOVIĆ U KLADIONICI! Procurila šok fotka “U MNOGE STVARI NE VERUJEM” Mina Vrbaški se oglasila nakon raskida sa dečkom, pa progovorila o PREVARI HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK, 5. AVGUST! Ekskluzivno u “D-Cast-u” ispovest Dade Polumente! “Pevačice znaju da budu bahate” Stefan Subotić: ” Jedne se CENKAJU, druge NEĆE DA PLATE” DIJETA PEVAČICE ČINI ČUDA! Ovo je njena tajna: “Prvih 15 dana je bilo teško! Izgubila sam i mnogo masti u predelu stomaka i struka” TRENUTAK KOJI ĆE SE PAMTITI! Pogledajte momenat kada je Đoković dobio u ruke zlato na Olimpijskim igrama! ALEKSANDAR VUČIĆ ČESTITAO ĐOKOVIĆU NA POBEDI: “Najiskrenije čestitke najvećem u istoriji, ovo je veliki dan za Srbiju” NAJEMOTIVNIJI MOMENAT! Novak Đoković zaplakao u ćerkinom zagrljaju nakon osvojenog zlata za Srbiju! (FOTO) NOVAK ĐOKOVIĆ JE OLIMPIJSKI ŠAMPION! Pokosio Alkarasa, OVO JE SANJAO CELU KARIJERU! “PONOSAN NA TO ŠTO JESAM” Stefan Subotić: “Sve je lakše od kada sam se AUTOVAO”

DAJANA NIJE ISEKLA NOKTE 25 GODINA! Poslednji put joj je nokte lakirala ĆERKA (16) pre nego što je TRAGIČNO UMRLA!

Objavio: RHT
04/08/2024 12:32 PM

DAJANA NIJE ISEKLA NOKTE 25 GODINA! Od trenutka kada joj je ĆERKA (16) TRAGIČNO UMRLA

Prošle godine je Dajana Armstrong uvrštena u Ginisovu knjigu rekorda zbog neverovatno dugih noktiju.

Dajana nije sekla nokte 25 godina
Foto:youtube:guinness world record

Svoje nokte od 1306,58 cm uzgaja od 1997. godine i turpija ih turpijom.

Dajana Armstrong je prestala da seče nokte nakon što je njena 16-godišnja ćerka Latiša tragično umrla. Tokom napada astme. Žena koja je poslednji put sekla nokte 1997. godine ispričala je sve o izazovima sa kojima sa svakodnevno susreće. A sve zato što je izabrala da živi sa ovako dugim noktima.

DAJANA NIJE ISEKLA NOKTE 25 GODINA!

Njeni nokti su sada dugački neverovatnih 1306,58 cm i potvrđeno je da ima najduže nokte na svetu.

Mogu da zakopčam pantalone ili jaknu. Mogu da otvorim konzervu, ali mi treba nož. Dugo sam vozila, ali sam u jednom trenutku morala da držim jednu ruku van, pa sam stala.” ispričala je ona.

“U javnim toaletima moram da koristim najveći kupe, onaj za invalide. Jer su mi nokti duži od ukupne dužine normalne kabine.” rekla je ona.

Foto:youtube:guinniss world record

KAKO ODRŽAVA NOKTE?

Kad su je pitali kako održava  takve nokte, rekla je da „nije imala manikir oko 22 godine. Jer niko ne želi da se bavi takvim noktima, pa o njima brinu ćerka i unuci“.

“Za svaki je potrebno je oko 10 sati turpijanja i poliranja, za šta koristimo specijalnu turpiju koja se inače koristi za drvo”., kaže ona.

“Što se tiče lakiranja, ja to radim na četiri-pet godina i koristimo između 15 i 20 bočica laka. Upravo sam ih prošle nedelje lakirala i sve je trajalo četiri dana”., objasnila je ona.

“Mogu da podignem novac sa poda i da pokupim račune. Ali ako mi kusur padne na pod, tu će i ostati”. rekla je ona.

BOLAN PERIOD ŽIVOTA

Ali priča iza njenih noktiju vodi nazad do bolnog perioda u Dajaninom životu. Bila je u prodavnici kada ju je najmlađa ćerka pozvala da joj kaže da se njena starija ćerka Latiša neće probuditi. Osvrćući se unazad, Dajana je rekla:

Bio je to najgori dan u mom životu. Nalakirala mi je nokte dan ranije, tako da nakon toga jednostavno nisam mogla da sečem nokte.

“ I nikome nisam rekla zašto. Ni moja deca nikad nisu znala zašto, jer sam godinama držala unutra” – dodala je ona.

“Moji nokti su deo mene, pa ne mogu da zamislim da ih odsečem”. objasnila je ona.


LAKIRALA JOJ NOKTE PRE NEGO ŠTO JE UMRLA

Latiša je manikirala majčine tada prosečne nokte svakog vikenda pre nego što je umrla, piše Dejli star.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner