Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Da li su ruže uvele? Raskinuli tiktokerka Uki Q i pevač Sergej Pajić?!

Objavio: RHT
07/07/2021 11:28 AM

Una i Sergej važe za jedan od najpopularnijih i najomiljenijih parova na influens sceni, međutim, fanovi su sada posumnjali da im u ljubavi više ne cvetaju ruže.

Uki Q i Sergej Pajić-Foto:Printscreen Instagram

Uki je na svoj Instagram nalog podelila sliku mede koju je dobila od Sergeja, i uz istu postavila vrlo intrigantan opis.

– Al nemi lutak ravnodušno gleda staklenim očima. Srce se izgubilo ispod pliša, utonulo u ništa – stih je koji je naveo fanove ovog dvojca da razmišljaju u smeru raskida ovog para.

– Je l samo meni ovo ide na raskid? – glasio je jedan od komentara ispod fotografije. Dok je nekolicina podržala ovaj stav, druga polovina je uznemireno pokušala da demantuje ove sumnje.

https://www.instagram.com/p/CQ80-Q9rzVX/

Ono što je činjenica jeste da Una u poslednje vreme često kači videe sa novim drugaricama, koje su joj po svemu sudeći cimerke, te se takođe budi sumnja da par više ne živi zajedno.

Podsećanja radi, Sergej se trenutno nalazi u Bosni, što produbljuje sumnju da par ima probleme u vezi.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133