Background adbanner
Background adbanner

DA LI OVO PRILIČI OCU? Saši Mirkoviću prete zbog Bake Praseta, on im poželeo samo jedno! (FOTO)

Objavio: RHT
07/09/2022 5:40 PM

Vlasnik Hype televizije i Hype produkcije Saša Mirković zbog smelosti da izabere stranu i iznese svoj stav doživljava pretnje na društvenoj mreži

Foto: Instagram/ YouTube printscreen

Inače, danas je 50. rođendan Mirkoviću, a od Edvina Seferovića, korisnika Instagrama i fana Bogdana Ilića, javnosti poznatiji kao Baka Prase, dobija pretnje kako sledeći neće doživeti.

-Nećeš doživeti 51 uz napade na Baku Praseta i podršku Mitroviću! Pu**te k**ac obojica- napisao je Edvin, a važno je napomenuti da je Seferović otac dečaka, koji ovakvim komentarima zasigurno neće biti dobar primer detetu.

Mirković ne dozvolja da ga uplaše ovakve pretnje te je jasno odgovorio:


-Evo ja ovom nasilniku angažovanom od strane Bake Praseta i njegovog oca sveštenika, kao i njima dvojici, želim da žive sto godina, ali da od toga provedu na robiji bar 20 za sva zlodela što su napravili!- napisao je Mirković.

Foto: Instagram

BONUS VIDEO:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x