Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

DA LI JE OPET UPECALA KOŠARKAŠA? Oglasila se Teodora Džehverović i otkrila da li je nova ljubav na pomolu?!

Objavio: RHT
14/03/2023 9:15 AM

Kako mediji prenose, u toku jučerašnjeg dana pojavila se informacija da su košarkaš Luka Vildoza i pevačica Teodora Džehverović u ljubavnom odnosu.

Foto: Printscreen Instagram

Ovo su bili samo navodi, zbog činjenice da su se zapratili na društvenim mrežama, a ova priča je dobila potpuni smisao kada se pevačica pojavila na jučerašnjoj utakmici. Naime, ona je na svom instagram storiju jasno objasnila sledeće:

Foto: Printscreen Instagram

-Jedino što imam da kažem jeste da svog budućeg momka neću pratiti na instagramu, zeznuli ste se.

Kako Teodora ističe, prestala je javno da govori o svom privatnom životu, jer se u par navrata opekla, posle dugogodišnje veze sa košarkašem Ninom Čelebićem.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner