Background adbanner
Background adbanner

Cvija na reviji okupio pola estrade, a dolazak Dačića sve je iznenadilo! (FOTO/VIDEO)

Objavio: RHT
10/06/2021 7:32 AM

Na reviji brenda repera Stefana Cvijović Cvije okupile su se mnoge poznate ličnosti, a pojedini su izazvali veliku pažnju na ovom događaju.

Stefan Cvijović Cvija-Foto: ATAImages

Među prvima pojavili su se bračni par Vesna i Đole Đogani, a sve je iznenadio dolazak predsednika Narodne skupštine Srbije, Ivice Dačića. Pevačica Teodora Džehverović stigla je ruku pod ruku sa dečkom Ninom Čelebićem.

Stefan Cvijović Cvija i Ivica Dačić-Foto:ATAImages

Glumica Dragana Mićalović blistala je u lepršavoj, dugoj haljinici, dok se njena koleginica Ivana Dudić odlučila za nešto smeliju odevnu kombinaciju, a na sebi imala je Cvijin brend. Pevač Boban Rajović za ovaj događaj izabrao je crno odelo, a definitivno je bio jedan od naj elegantnijih javnih ličnosti.

Pevačica Marija Mikić došla je sa svojim partnerom, a vidno je bila raspoložena i nije skidala osmeh sa lica. Takođe, ništa manje raspoložen nije bio i reper Stefan Đurić Rasta, koji je imao zanimljivu odevnu kombinaciju.

Pevač Ljuba Perućica došao je sa svojom suprugom Katarinom, kao i pevač Saša Kovačević, koji je, ruku pod ruku, stigao sa svojom devojkom Zoranom. Sa druge strane reper Slobodan Veljković Cobi došao je sam, kao i reper Relja Popović, koji se pojavio bez lepše polovine, Nikolije Jovanović.

U Cvijonom brendu bila je Sofija Šašić, koja je sve oduševila svojom figurom, dok ništa manje smeliju kombinaciju nije imala pevačica Marina Visković. Reper Vuk Mob podržao je kolegu, a na reviju došao je sam, bez svoje lepše polovine, Olivere Konotar, sa kojom je nedavno dobio dete.

Ko je sve ispratio Cvijinu reviju pogledajte u galeriji:

Izvor: Telegraf

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x