Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Čuveni glumac pružio podršku Uragankama i Srbiji! Njegov komentar odjeknuo na društvenim mrežama!

Objavio: RHT
21/05/2021 11:00 AM

Britanski glumac Džon Čalis se oglasio na Tviteru i imao je pohvalne reči o Uragankama nakon prolaska u finale Evrovizije.

 Rekao sam vam! Kakva zemlja! Večeras je Srbija ponosna! – stoji u objavi slavnog glumca.

Ova njegova objava ima 6.814 sviđanja, 637 retvitova i 90 komentara.

Podsetimo, čuveni Džon Čalis, zvezda serije “Mućke” koji je glumio Bojsija, nekoliko puta je dolazio u posetu u Beograd i veoma je vezan za prestonicu Srbije, gde je uvek bio dočekan kao velika zvezda. Inače, Britanac je u Srbiji snimao dokumentarac upravo o fenomenu serije “Mućke” i njegovom liku, koji je proslavio Srbiju u Velikoj Britaniji.

– Osećao sam se kao pop zvezda, bilo je izvanredno. Stalno su me pitali gde je Marlin – rekao je tada Džon o svom iskustvu tokom boravka u Srbiji i otkrio da su u stvari likovi Del Boj i Bojsi veoma slični Srbima, koji su veliki trgovci i žele, baš kao i njih dvojica u seriji, što pre i što jednostavnije da postanu milioneri i da je serija baš zbog toga veoma popularna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner