Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

CRNA GORA: U toku prijave devojaka za učešće u modnom projektu Hype TV-a! (VIDEO)

Objavio: RHT
10/04/2021 10:31 AM

Regionalni šou u nastajanju Hype TV-a, na kablovskoj Supernova, pod sloganom ,,She’s got the look” počinje u Crnoj Gori.

– Ovaj projekat posje Srbije, koji u toj zemlji vodi Vanja Veljić, Hrvatske na čijem čelu je Antonela Ivanović, počinje i u Crnoj Gori. Projekat ima za cilj da devojkama iz Hrvatske, Srbije i sada Crne Gore, koje prođu kasting, omogući da se oprobaju u ulozi modela – naveli su organizatori.

Foto: Printscreen

Kako dodaju, kroz različite teme, a uz pomoć mentora i žirija, devojke će pokušati da na što bolji način odgovore na postavljene zadatke kroz četiri emisije. Time će, kako ističu, odmeriti snage, kako bi na kraju sezone jedna od njih bila pobednica i ušla u finalni izbor koji je zakazan za leto.

Sve zainteresovane devojke uzrasta od 18 do 25 godina mogu se prijaviti na online kasting putem mail-a
shesgotthelook.hypetv.cg@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner