Background adbanner
calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE MISTERIOZNA ĆERKA VESNE DEDIĆ! Voditeljka je krije kao zmija noge, živi daleko, a sada joj uputila emotivnu poruku! (FOTO) LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Neviđena drama u Crnoj Gori, prekinuli letovanje PODMUKLA BOLEST VREBA! IŠLA JE U WC DO 30 PUTA DNEVNO! Obratite pažnju da ne dođe do stravične dijagnoze! Ovo su simptomi! GOLA KAJA, OSTAVLJ BEZ DAHA! Fotka pevačice od koje kreće voda na usta (FOTO) POGINUO IZVRŠNI DIREKTOR AUDIJA! Strastveni planinar sa 3.000 metara pao i nastradao NAREDNE 3 GODINE OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKAJU PARE! Životni preokret “Živela je sa divljim svinjama… Spavale su na zemlji…” Emisija Dejana Dragojevića koja je uzdrmala Srbiju! “PLAČU ONI, PLAČEM I JA” Tamara Misirlić u “D-Cast-u” o borbi i humanosti: “Sva trojica su invalidi od samog rođenja” POTRESNO! “BARBARA NE ZNA DA PEVA” Lepi Luka OPLEO PO ESTRADI: Otkrio koji reper nikada neće biti zvezda, a evo s kojom pevačicom se druži privatno! (VIDEO) ŠOK SLIKE MILJANE KULIĆ! Najveća transformacija u istoriji rijalitija! (FOTO) ŠOK POTEZ REPERA HENIJA! Niko ne zna šta se desilo s njim, FANOVI ZABRINUTI! (FOTO) STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA BANOVOM BRDU! Procurio i snimak nasilja SAŠA KAPOR O CRNOJ MAGIJI! Nikolina Kovač će se šokirati! ŠOK TVRDNJE O STANISLAVU! Dugovi, firma, život na visokoj nozi… Konačno se zna šta je istina NAKON BROJNIH SKANDALA, OTKRIVEN PAKLENI PLAN ANELI! Niko nije slutio ovakav potez! Evo kome je pomogla! ŠOK! OVA RIBETINA JE DEVOJKA FILIPA PETRUŠEVA! Svi bruje o jednom, njene fotke izazivaju opšti haos! (FOTO)

CITY HYPE: Sofija Gačić iz ugla psihologa o rijaliti učesnicima! Anđelo o vezi sa Anitom! Kolege o Desingerici!

Objavio: RHT
02/09/2024 4:31 PM

CITY HYPE:

City Hype

U današnjem izdanju emisije City Hype gledaćete:

-Sofija Gačić iz ugla psihologa prokomentarisala je neke rijaliti parove!

-Prvi je dan nove školske godina, a porodica našeg proslavljenog sportiste ima duplii razlog za slavlje. Sve vesti sa estradnog neba vas čekaju u ’Šuškanjima’!

-Anđelo Ranković otkrio nam je u kakvom je odnosu sa devojkom Anitom Stanojlović!

-Saznaćete i šta su kolege rekle o Desingerici!

-Slušamo Acu Lukasa i njegov hit ’Makina’!

-Dobrodošli u City Hype!

City Hype: rubrika ‘Šuškanja’

Goga Sekulić jutros, 2. septembra, oborena je na pešačkom prelazu kada je na nju automobilom marke “folksvagen kedi” naleteo M. D. (41), nakon čega je pevačica kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.

Goga Sekulić: foto Hypetv.rs

Porodica Đoković ima dva razloga za slavlje! Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena podelili su srećne vesti sa svojim pratiocima na društvenoj mreži ‘Instagram’!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

A u duhu prvog septembra, lepe vesti dolaze i iz doma Kulića. Naime, mali Željko, sin Miljane Kulić i Ivana Marinković pošao je u prvi razred. Ono što je privuklo dosta pažnje je izostanak roditelja sa ovog posebnog dana za svakog đaka prvaka. Opširnije od 19 časova.

Miljana Kulić: foto Hypetv.rs

CITY HYPE PROMO:

Hypetv.rs/V.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner