Background adbanner
calendar

Petak 14. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“KAO DA JE POD NEKIM MAGIJAMA” Sita Ahmić otkrila stravične detalje drame sa Asminom: Evo šta se zapravo dešava iza kamera! NAPADNUTA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Nakon porođaja doživela ŠOK, hitno se oglasila, evo šta se desilo! DARA BUBAMARA JE NEKADA SASTAVLJALA KRAJ S KRAJEM! Pevačica danas živi na visokoj nozi, kupa se u parama DRAMA U HOTELU SRPSKE REPREZENTACIJE Trojica muškaraca upala, antiteroristička jedinica ih odmah uhapsila! MILJANA KULIĆ POD CRNOM MAGIJOM! Otkrila surovu istinu! Traži pomoć od Marije! IZNENAĐENJE U ODBRANI Piksi odabrao tajnog aduta protiv Engleza HYPE EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Bilal Brajlović se TAJNO OŽENIO! Evo ko je devojka kojoj je dao svoje prezime (FOTO) TRUDNICA ULAZI U RIJALITI!? Ništa je neće sprečiti da napravi haos u Beloj kući! DRAMA U EMISIJI! SRUŠILA SE USRED SNIMANJA! Potresna ispovest Dušice Grabović u “SHOWBLIZ”-u! “OTKRILI SU DA MI ĆERKA IMA AUTIZAM” Sita Ahmić s knedlom u grlu priznala: “Asminov otac je pisao da su mi deca mentalno retardirana” BAKA UZVRATIO UDARAC! Opšta pometnja, ne prestaje lom: “Šta njake ovaj Blamaž? Vučević: Ne smemo da zaboravimo heroje sa Košara zaslužne za osujećivanje NATO-a NOVI ESTRADNI RAT! VOJAŽ PONIZIO BAKU PRASETA! Nakon prozivki, javno mu se obratio:”Burazeru, to što je tebi propao biznis…” ”OSTAVILI SU ME KRVAVU U SNEGU” Dušica Grabović: Pola lica mi je bilo povređeno/SHOWBLIZ “JA BIH VOLELA DA JE IGRA” Sita raskrinkala sve o Anelinoj trudnoći, pa na kraju priznala “Znala sam prvi put kada je rekla…” “MOJ OTAC ZA MENE NIJE NIKAKAV ČOVEK!” Potresna ispovest Sandre Afrike: “TO NIJE OTAC!” Pevačica sa knedlom u grlu!

CITY HYPE: Danijela Karić trudna po četvrti put! Starleta razvezala jezik o Topalku! Marina Ćosić o roditeljstvu!

Objavio: RHT
14/03/2024 4:43 PM

CITY HYPE:

City Hype

U današnjem izdanju emisije City Hype, koja se emituje od 19 časova, gledaćete:

-U porodicu Karić stižu rode! Danijela Karić po četvrti put u blagoslovenom stanju!

-Rubrika Šuškanja i danas se bavi aktuelnostima koje su obeležile dan za nama!

-Otkrivamo i da li je Topalko najveći estradni prvarant?

-Glumica Marina Ćosić o roditeljstvu!

-Slušamo Zeru i pesmu ’Majmun’!

-Dobrodošli u City Hype!

Marina Ćosić o roditeljstvu

Marina Ćosić

Glumica Marina Ćosić otkrila nam je koliko je roditeljstvo uticalo na nju a dotakla se i baka-deka servisa koji je između ostalog zadužen da razmazi unuke. Ona i njen suprug planiraju na odmor sa naslednicom, a priznala nam je i koje emocije dolazak proleća budi u njoj.

Kod Karića stižu rode

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Danijela Karić i Ivan Mileusnić očekuju drugo dete, dok je njoj ovo četvrta trudnoća. On je kako kaže nasledio njeno dvoje dece iz predhodnog braka, i za njih kaže da su predivna i prelepo vaspitana. Danas ćete saznati sve na temu njene trudnoće: da li je razmažena trudnica i kakva iznenađenja najviše voli.

Istražujemo: da li je Topalko najveći preljubnik naestradi?

Topalko: foto hypetv.rs

Pevač Milan Topalović Topalko, već godinama je na meti kritika, kako navode mediji, zbog učestalih prevara u braku. Naime, suprugu Vesnu sa kojom ima kćerku Helenu, koja mu je podarila i unuče, vara kako prenose mediji gde stigne? Sa kim je bio i koje su starlete razvezale jezik o pevaču saznćete upravo danas!

Rubrika “Šuškanja”

-Zera isprepadala Dragomira Despića Desingericu! Reper imao nesvakidašnju reakciju!

-Ana Nikolić i Rasta vode bitku za starateljstvo nad kćerkom Tarom? Ana viđena pred centrom za socilani rad!

-Indi nikada brutalnije isprozivala bivšeg muža i njegovu majku!

BONUS VIDEO:

HYPETV.RS/V.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner